Site Logotype

Laser ontharen

Het Elite IQ-apparaat biedt snelle, gemakkelijke en gepersonaliseerde laser behandelingen voor overmatige en/of ongewenste haargroei met behulp van slimme technologie.

Hoe werkt laser ontharen?

Haargroei op ongewenste gebieden, zoals benen, oksels en bikinilijn, kunnen met laserbehandelingen definitief vernietigd worden. Alle andere methodes zoals epileren of harsen zijn een tijdelijke oplossing. Het laserlicht wordt in een fractie van een milliseconde geabsorbeerd door de bruine/zwarte (pigment)cellen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haar en het haarzakje beschadigd, of vernietigd wanneer het haar in een groeifase zit. Ter bescherming van de huid wordt er tegelijkertijd gebruik gemaakt van een koelsysteem waardoor de gevoeligheid van de behandeling sterk verminderd.

voeten verzorgen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het gewenste resultaat verschilt per gebied en per persoon. Gemiddeld zijn er drie tot zes behandelingen nodig met een interval van zes weken. Vervolgens heeft u enkel onderhoudsbehandelingen nodig van ongeveer één keer per jaar.

Professionals in laser ontharen

Onze huidtherapeuten zijn HBO opgeleid en gespecialiseerd in laser ontharen en diverse andere laserbehandelingen, zoals het laseren van kalknagels. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor paramedici (KP). De behandelingen vallen ook onder de vergoeding uit de aanvullende verzekering. De hoogte van deze vergoedingen zijn per pakket en zorgverzekeraar verschillend. U kunt bij uw zorgverzekeraar nagaan of u recht heeft op een (gedeeltelijke) vergoeding voor deze behandeling.