Site Logotype

Oksels laseren

Vooral vrouwen vinden het erg onaangenaam om haren op bepaalde plekken zoals oksels, benen, bikinilijn of het gezicht te laten staan. Er zijn verschillende manier om die haren te verwijderen, een voorbeeld daarvan is het laten laseren van uw oksels. Uw oksels laseren is in tegenstelling tot uw oksels scheren, waxen of epileren een permanente vorm van uw haren verwijderen. Het is dan ook een steeds populairdere behandeling aan het worden. Bij Sya Skin Clinic kunt u uw oksels laseren. Door uw oksels bij ons te laten laseren willen wij u weer goed in uw eigen huid laten voelen. Dat is tenslotte het belangrijkste dat er is. Wilt u meer weten over het laseren van oksels? Wij gaan u er alles over vertellen! Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Het laseren van oksels

Het laseren van oksels is net zoals scheren, waxen of epileren een vorm van haren verwijderen. Het enige verschil is dat de haargroei op ongewenste gebieden door een laserbehandeling definitief vernietigd worden. Dit wordt bij het laseren van oksels gedaan met het Elite IQ- apparaat. Dit apparaat biedt een snelle en makkelijke manier van laser behandelingen die haargroei tegengaat door middel van een slimme technologie. Het Elite IQ- apparaat is een nieuw systeem die uw specifieke huidtype leest en daarop de behandelingsinstelling aanpast. Zo krijgt u een behandeling die is afgestemd op uw huidtype. Hoe zo een laserbehandeling uitziet? Tijdens het laseren van oksels zorgt het laserlicht van het Elite IQ- apparaat dat de bruine en zwarte pigmentcellen worden geabsorbeerd en omgezet in warmte. Het gevolg hiervan is dat het haarzakje met haar dat in een groeifase zit wordt vernietigd. Tegelijkertijd wordt de huid tegen de warmte beschermd met een koelsysteem, hierdoor wordt de gevoeligheid ook verminderd. Wilt u meer weten over hoe zo’n laserbehandeling uitziet? Onze specialisten staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Een persoonlijke en deskundige behandeling waar kwaliteit en veiligheid voorop staat is tenslotte ons doel.

Uw oksels laten laseren

Wilt u uw oksels laten laseren? Maak dan nu uw eerste afspraak! De eerste afspraak bij Sya Skin Clinic is een intakegesprek, hier wordt uw hulpvraag uitvoerig besproken. Tijdens het intakegesprek wordt een huidanalyse gemaakt en de behandelmogelijkheden besproken. Het resultaat is een persoonlijk behandelplan waarin precies staat wat u kunt verwachten en hoe uw behandeling eruit gaat zien. Het inplannen van een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Daarnaast is er tijdens het intakegesprek genoeg ruimte om al uw vragen te stellen aan een specialist. Wij willen u graag voorzien van deskundig advies op het gebied van onze behandelingen en producten voor alle huidtypes. Hoeveel behandelingen er nodig zijn om uw oksels te laten laseren? Het aantal behandelingen kan per persoon verschillen, maar meestal is zijn dit tussen de drie en zes behandelingen waar een interval van zes weken tussen zit. Gedurende deze behandelingen is er een geleidelijke afname van de haardikte en hoeveelheid haren te verwachten. Vaak wordt er na deze behandelingen wel nog één keer per jaar een onderhoudsbehandeling geadviseerd. Dit omdat tijdens het laseren van oksels soms niet alle haartjes worden vernietigd. Sommige haartjes zitten namelijk nog in een rustfase waardoor ze op het moment van de laserbehandeling nog niet aan het groeien zijn. Heeft u last van aandoeningen zoals hirsutisme, hypertrichose of PCOS? Vaak worden medische behandelingen ook bij Sya Skin Clinic door de verzekering (gedeeltelijk vergoed). Dit verschilt natuurlijk per verzekeraar en afgesloten verzekering. Dit kunt u navragen bij de verzekeringsmaatschappij. Wilt u meer weten over de tarieven van onze behandelingen? Neem dan een kijkje op onze website!

 

Meer dan alleen oksels laseren

Bij Sya Skin Clinic kunt u meer dan alleen uw oksels laseren. Wij bieden namelijk verschillende huidbehandelingen aan. Het doel van onze huidtherapeuten is om voor iedereen een passende huidbehandeling te creëren waarbij het gevoel van vertrouwen centraal staat. Wij behandelen dan ook aandoeningen zoals acne, pigment(vlekken), eyecon, coagulatie, striae, couperose, rosacea, kalknagels en haaruitval. Dit allemaal met de meest geavanceerde merken en apparatuur. Onze huidtherapeuten zijn allemaal gespecialiseerd in verschillende cosmetische en medische behandelingen en kunnen met hun deskundigheid uw het beste advies en behandelplan garanderen. Wilt u uw oksels laseren bij ons? Of wilt u meer weten over onze andere behandelingen? Neem dan contact met ons op via de website zodat wij uw intakegesprek kunnen inplannen. Wij hopen dat u zich door onze behandelingen weer zelfverzekerd in uw eigen huid gaat voelen. Dat is in ieder geval waar onze specialisten en huidtherapeuten naar streven.

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.