Site Logotype

Bikinilijn laseren

 

De bikinilijn laseren, voor veel vrouwen is het dé uitkomst op het gebied van ongewenste haargroei. Wist u dat 80 procent van de vrouwen last heeft van haartjes die verder groeien dan de onderbroekrand? Dit kan erg vervelend zijn, met name in de zomer als u badkleding wilt dragen. Daarom kiezen steeds meer vrouwen ervoor om de bikinilijn te laseren. Het laseren van de bikinilijn is een definitieve oplossing tegen ongewenste haargroei. Met het Elite IQ-apparaat kunnen wij snelle en eenvoudig laserbehandelingen aanbieden. Los van het haar dat zichtbaar is en de frequentie van het scheren, zorgen ook huidirritaties zoals vervelende bultjes voor problemen bij vrouwen. Met het laseren van de bikinilijn zijn al deze problemen verleden tijd en heeft u nergens meer omkijken naar. Wilt u ook zelfverzekerd zijn in badkleding, maar ook in bijvoorbeeld lingerie? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om de bikinilijn te laseren bij Sya Skin Clinic. Deze behandeling wordt uitgevoerd door één van onze ervaren huidtherapeuten die gespecialiseerd zijn in laserbehandelingen. Zo garanderen wij hoge kwaliteit én veiligheid van de behandeling.

 

Werkwijze bikinilijn laseren

De bikinilijn laseren is een simpele en vooral pijnloze behandeling. Bruine of zwarte (pigment)cellen absorberen het laserlicht en dit wordt omgezet in warmte. Hierdoor wordt zowel het haar als het haarzakje beschadigd of vernietigd. Dit gebeurt allemaal in een fractie van een seconde! Het Elite IQ-apparaat wordt gebruikt bij het te behandelen gebied en geeft korte lichtflitsen af. Het haar en het haarzakje zitten nog in een groeifase wanneer deze worden vernietigd, hierdoor is het een definitieve oplossing voor het bestrijden van haargroei op ongewenste gebieden. Om de huid te beschermen wordt er gebruik gemaakt van een koelsysteem. Dit zorgt ervoor dat de behandeling als pijnloos wordt ervaren. De bikinilijn laseren kan op enkele momenten hooguit een beetje gevoelig zijn. Veel vrouwen kiezen er, naast het laseren van de bikinilijn, ook voor om de benen of oksels te laseren. Uiteraard kunt u ook voor deze behandelingen bij ons terecht. Zo heeft u geen last meer van ongewenste haargroei en is het scheren verleden tijd. Daarnaast is het mogelijk om pigmentvlekken te laseren. Dit is een effectieve en veilige manier om pigmentvlekken te verminderen. Ook kalknagels laseren is mogelijk bij Sya Skin Clinic.

Behandelingen voor het laseren van de bikinilijn

Hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het laseren van de bikinilijn is per persoon verschillend. Dit hangt onder andere af van de kleur van het haar en de huidskleur. Gemiddeld zijn er ongeveer 3 tot 6 behandelingen nodig. In een intakegesprek kunnen wij u een inschatting geven van hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om het gewenste resultaat voor u te behalen. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten. Daarna is het aan te raden om een onderhoudsbehandeling van ongeveer één keer per jaar aan te houden. Zo bent u ervan verzekerd dat de haren wegblijven. Het laseren van de bikinilijn is dé uitkomst voor vrouwen die last hebben van huidirritaties door het veelvuldig scheren of voor vrouwen die overmatige haargroei op gewenste plekken hebben. Is de bikinilijn laseren iets voor u? Wilt u genieten van een gladde huid zonder ongewenste haartjes? Wij helpen u graag, zodat u weer zelfverzekerd in uw lingerie of badkleding kunt lopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van laserbehandelingen en diverse andere huid therapeutische behandelingen zijn wij dé specialist op het gebied van huidverbetering.

 

Huidkliniek Sya Skin Clinic

U kunt eenvoudig en betrouwbaar uw bikinilijn laten laseren door één van de professionals bij Sya Skin Clinic. De bikinilijn laseren is namelijk een van onze specialisaties. Maar wij doen veel meer dan dat. U kunt bij ons namelijk terecht voor diverse cosmetische en medische behandelingen zoals coagulatie, mesotherapie en het behandelen van striae. Alle behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten. Onze missie is het verlenen van een passende huidbehandeling waarbij het gevoel van vertrouwen centraal staat. Daarom staan wij voor kwaliteit en veiligheid. Een behandeling, zoals de bikinilijn laseren, kunt u dus veilig laten uitvoeren door één van onze professionals. In sommige gevallen worden behandelingen, zoals laserontharing of acné behandeling, vergoed met een aanvullende verzekering. Om na te gaan of u recht heeft op een (gedeeltelijke) vergoeding voor een behandeling kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Wij denken uiteraard graag met u mee en zullen u er dan ook op wijzen als u mogelijk recht heeft op een vergoeding voor een behandeling. Dit hoort allemaal bij onze service. Met onze persoonlijke werkwijze en aandacht voor de klant doen wij er alles aan om uw droomhuid te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.  

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.