Site Logotype

Skin booster

Vanaf ongeveer het 25e levensjaar wordt het collageen en elastine in uw huid ieder jaar minder. Dit kan leiden tot huidveroudering, huidverslapping, hyperpigmentatie, cellulite, haaruitval, dehydratie van de huid en simpelweg verslechtering van de algemene huidconditie. Een skin booster zorgt ervoor dat de huid weer een oppepper krijgt en de aanmaak van bepaalde stoffen wordt gestimuleerd. Een skin booster is, in tegenstelling tot botox, fillers of andere cosmetische ingrepen, een veilige behandeling met een zichtbaar resultaat. Bij Sya Skin kunt u een skin booster laten doen door één van onze ervaren huidtherapeuten. Heeft u vragen over een skin booster of wilt u meteen een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via de website. Of lees even verder, wij vertellen u namelijk graag alles over een skin booster behandeling.

Wat is een skin booster?

Een skinbooster behandeling die wij bij Sya Skin Clinic uitvoeren valt onder mesotherapie. Mesotherapie is een veilige behandeling waarbij een cocktail met actieve ingrediënten in de huid wordt geïnjecteerd door een mesogun met een minuscule naaldje. Tijdens deze skin booster behandeling worden er hoog geconcentreerde vloeistoffen zoals vitamines, hyaluronzuur en antioxidanten geïnjecteerd. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat de huid wordt gevoed en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het grote voordeel van deze skin booster behandeling is dat er een optimale penetratie plaatsvindt in de diepere huidlaag. Zoals eerder gezegd is het een geheel veilige behandeling met een beperkte downtime en het risico op bijwerkingen en complicaties is dan ook erg klein. Met het juiste aantal behandelingen en huidverzorgingsroutine zal het resultaat dan ook op lange termijn zichtbaar blijven.

Hoe ziet een skin booster behandeling eruit?

Wanneer u besluit om een skin booster behandeling bij Sya Skin Clinic te laten doen komt u allereerst bij ons op een intakegesprek. Een gespecialiseerde huidtherapeut zal dan naar uw persoonlijke situatie kijken, een huidanalyse uitvoeren, meer informatie geven over de behandelmogelijkheden en u kunt natuurlijk al uw vragen stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Met uw persoonlijke behandeling willen we het resultaat van de skin booster behandeling maximaliseren. Tijdens een skin booster wordt er een cocktail klaargemaakt met werkzame ingrediënten die vervolgens met micro injecties in de huid worden geïnjecteerd. Hierdoor kunnen enkele puntbloedingen ontstaan, deze zullen na de behandeling al niet meer zichtbaar zijn. Het aantal behandelingen kan verschillen tussen de 5 á 10 sessies, tussen deze sessies zitten tussenpozen van zo’n 2 tot 4 weken. Na een skin booster zijn de nazorg instructies wel erg belangrijk. Het is dan ook van belang om hitte van de zon, sporten of de sauna, aanrakingen van bacteriën te vermijden en dagelijks een zonnebrandcrème aan te brengen. Bent u benieuwd wat zo’n skin booster behandeling voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

Skin boosters bij Sya Skin Clinic

Wij van Sya Skin Clinic zijn een ervaren huidkliniek. Als onze behandelingen, en dus ook onze skin boosters, worden uitgevoerd door ervaren en gespecialiseerde huidtherapeuten. Al onze huidtherapeuten hebben een afgeronde HBO studie en zijn gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische behandelingen. Ook zijn wij geregistreerd bij het kwaliteitsregister Paramedici. Onze missie is het verlenen van een passende huidbehandeling waarbij het gevoel van vertrouwen centraal staat. Wij werken dan ook alleen maar met geavanceerde apparatuur en merken. Ons doel is om iedereen te voorzien van een deskundig advies met de juiste middelen, dit geldt voor zowel een lichtere als een donkere huidtype. Bent u aan het twijfelen over een skin booster? Neem eens contact op met uw zorgverzekeraar. Vaak is het zo dat u in aanmerking kunt komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding wanneer u gaat voor een medische behandeling.

Meer dan alleen skin boosters

Zoals eerder gezegd zijn wij van Sya Skin Clinic een ervaren en professionele huidkliniek. Dit betekent dat wij naast onze skin boosters ook nog vele andere huidbehandelingen aanbieden. Zo bieden wij huidtherapie, lasertherapie en mesotherapie aan. Dit zijn behandelingen speciaal voor acne, pigment, eyecon, vaatafwijkingen, rosacea, schimmelnagels en haaruitval. Hieronder vallen medische peelings, dermapen behandelingen, coagulatie en laserbehandelingen. Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Tijdens het intakegesprek kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. Ook kunt u uw gegevens achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ons doel is om met onze behandelingen uw huid te laten stralen! Dit is niet alleen een skin booster, maar ook een booster voor uw zelfvertrouwen.

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.