Site Logotype

Over ons

Cosmetische & medische behandelingen door professionals

Sya Skin Clinic staat voor kwaliteit en veiligheid. Onze missie is het verlenen van een passende huidbehandeling waarbij het gevoel van vertrouwen centraal staat. Onze professionals werken met de meest geavanceerde merken en apparatuur op de markt.

Bij Sya Skin Clinic werken huidtherapeuten met een afgeronde HBO studie. Alle huidtherapeuten zijn lid van de Nederlande vereniging van Huidtherapeuten (NVH), vallen onder de kwaliteitswet BIG en zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Onze gediplomeerde en gedreven huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in verschillende cosmetische en medische behandelingen. Voor meer informatie over onze behandelingen verwijzen wij u door naar het kopje ‘’behandelingen’’.

Vergoeding huidtherapie

Met de eerste afspraak starten wij met een intakegesprek waarin wij uw hulpvraag zullen bespreken. Tijdens dit gesprek zal er een huidanalyse uitgevoerd worden, u krijgt informatie over de behandelmogelijkheden en er is ruimte voor vragen. Eventueel is het ook mogelijk om een huidanalyse uit te voeren met de OBSERV 520x. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Vervolgens stellen wij samen een persoonlijke op maat gemaakte behandelplan. Hierbij worden alle stappen en voorwaarden uitgelegd zodat u exact weet waar u aan toe bent. Voor medische behandelingen komt u mogelijk in aanmerking voor een (deels) vergoeding door uw zorgverzekeraar. Wanneer u besluit het behandeltraject te starten zullen wij een afspraak inplannen om uw droomhuid te realiseren!

behandeling rosacea
Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.