Site Logotype

Mesotherapie

Bent u op zoek naar een laagdrempelige manier om rimpels te bestrijden? Dan is mesotherapie wellicht iets voor u. Bij mesotherapie wordt namelijk geen gebruik gemaakt van naalden. Dit maakt het een laagdrempelige manier om huidveroudering tegen te gaan. Bij Sya Skin Clinic kunt u deze methode laten toepassen door gediplomeerde professionals op het gebied van mesotherapie. Onze kliniek is gespecialiseerd in cosmetische en medische behandelingen. Wij werken uitsluitend met de allerhoogste kwaliteit producten en apparatuur. Alleen de meest geavanceerde merken zijn goed genoeg voor onze klanten. Het is voor ons belangrijk dat u de behandeling als veilig ervaart en daarom nemen wij nooit genoegen met minder dan het allerbeste. Zo kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent en de mesotherapie wordt uitgevoerd door deskundig en gediplomeerd personeel. Al onze specialisten zijn ook lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Wilt u meer weten over mesotherapie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Mesotherapie voor gezicht

De bekendste vorm van deze therapie is mesotherapie voor het gezicht. We benoemden het zojuist al even. Als u last heeft van een doffe of slappe huid of als u het huidverouderingsproces wilt vertragen, dan is mesotherapie voor het gezicht wellicht iets voor u. Naarmate men ouder wordt zijn rimpels uiteraard onvermijdelijk. Maar ook mensen op relatief jonge leeftijd kunnen al last krijgen van rimpels in het gezicht. Rimpels ontstaan doordat de huid aan elasticiteit verliest. Heeft u veel last van rimpels, maar ziet u er tegenop om onder het mes te gaan? Heel begrijpelijk, want dat is niet niks. Bij mesotherapie voor het gezicht wordt een huidverjonging gestimuleerd van binnenuit. En dit kan zonder grote naalden. Maar de mesotherapie resultaten liegen er niet om. Veel mensen verbaast het hoe effectief deze methode is. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van naalden, is het een laagdrempelige manier om van uw rimpels of doffe en slappe huid af te komen. Uw huid wordt zichtbaar strakker, jonger en frisser.

mesotherapie


Hoe werkt het?

Nadat er een injectie in de huid wordt gegeven met koolstofdioxide, wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor zal de collageen en elastine in de huid worden aangemaakt en kan de huid rondom de ogen sneller vernieuwen. Aangezien het lichaam bekend is met koolstofdioxide wordt er absoluut geen schade aangericht. De huidstructuur zal juist verbeteren en een frissere uitstraling geven. Voor een optimaal resultaat zijn er ongeveer zes behandeling nodig. Samen met u zal de huidtherapeut vooraf bespreken welke resultaten u kunt verwachten.

Doordat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd kan de huid rondom de ogen rood verkleuren, meestal trekt dit nog dezelfde dag weer weg. Verder zijn er geen speciale nazorginstructies waarmee rekening gehouden moet worden. Dagelijkse bezigheden kunnen weer opgepakt worden.

Mesotherapie bij haaruitval

Een verstoorde hormoonbalans is vaak de oorzaak van alopecia, beter bekend als haaruitval. Haaruitval kan een grote impact hebben op mensen, maar gelukkig is mesotherapie voor haaruitval een goede oplossing. Ook bij deze therapie wordt er, net als bij mesotherapie voor het gezicht, gebruik gemaakt van een mesogun waarbij een cocktail van ingrediënten onder de hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Dit gebeurt rondom de haarfollikels. De cocktail bestaat uit vitamines, aminozuren, mineralen en voedingsstoffen. Een aantal korte en minuscule injecties geven de haargroei een enorme impuls. De bloedcirculatie in de hoofdhuid wordt gestimuleerd en de haarfollikels krijgen extra bouwstoffen toegediend. De natuurlijke haargroei wordt hierdoor gestimuleerd. Mesotherapie bij haaruitval is zeer geschikt als u last heeft van haaruitval door onder andere stress, door ziekte of een operatie, bij gewichtsverlies en na een zwangerschap. Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarbij we gaan kijken of de mesotherapie bij haaruitval voor u geschikt is. Tevens bekijken we hoeveel behandelingen er waarschijnlijk nodig zijn. Bij de meeste mensen zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om de natuurlijke haargroei weer goed op gang te krijgen. Een mesotherapie haaruitval behandeling duurt ongeveer een half uur.


Mesotherapie bij Sya Skin Clinic

Wilt u mesotherapie voor haar of gezicht uit laten voeren? Dan zit u bij Sya Skin Clinic goed. Ons uiterst professionele team bestaat uitsluitend uit specialisten op het gebied van huidverzorging. U kunt bij ons voor allerlei (specialistische) behandelingen terecht. Zo ook voor acne behandeling, skin boosters, chemische peeling en rosacea. Veel behandelingen worden door de zorgverzekeraar vergoed. Wilt u precies weten wat de behandelingen kosten? Bekijk dan hier onze tarieven. Mesotherapie resultaten zijn verbluffend en hebben al talloze mensen geholpen er gezonder en jonger uit te zien. Deze laagdrempelige manier van huidveroudering tegengaan wordt dan ook alsmaar populairder. Wilt u ook de strijd aangaan tegen huidveroudering, maar wilt u geen operatie ondergaan? Kies dan voor mesotherapie bij Sya Skin Clinic. Bij ons bent u in goede handen. Wij werken op een veilige manier en gebruiken alleen de allerhoogste kwaliteit producten. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een intake? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.