Site Logotype

Mesotherapie

Mesotherapie is een veilige huidbehandeling die kan worden ingezet bij huidveroudering en huidverslapping, haaruitval, droge huid en verslechtering van de algemene huidconditie. Tijdens de behandeling worden huidcellen gevoed en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De behandeling wordt bij Sya Skin Clinic uitsluitend toegepast door huidtherapeuten met hoogwaardig apparatuur.

Mesotherapie

Hoe werkt mesotherapie?

Bij een mesotherapie behandeling gebruikt de huidtherapeut een meso-injector om een oplossing van actieve ingrediënten in de huid te injecteren. Deze oplossing bevat hyaluronzuur, antioxidanten en vitamines die de huidcellen voeden en die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Met een minuscuul naaldje wordt de oplossing in de huid geïnjecteerd. Dit kan even prikken, maar het doet geen pijn. De actieve ingrediënten worden op optimale wijze in de dermis (diepere huidlaag) opgenomen en de huid krijgt hierdoor een enorme boost. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mesotherapie behandelingen.

Haaruitval

Mesotherapie kan worden ingezet om haaruitval te bestrijden. Haaruitval (ook wel Alopecia) kent verschillende vormen. De meeste vormen worden veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans. Door deze verstoorde hormoonbalans krijgt het haar een tekort aan bouwstoffen en wordt de bloedcirculatie in de haarfollikels verslechterd. Mesotherapie kan in dit geval een oplossing bieden. Tijdens een mesotherapie-behandeling voor het haar injecteert uw huidtherapeut een cocktail met actieve ingrediënten net onder de hoofdhuid, in en rondom de haarfollikels. De actieve ingrediënten omvatten voedingstoffen, aminozuren, mineralen en vitamines. Dankzij deze minuscule injecties wordt de bloedcirculatie in de hoofdhuid gestimuleerd, worden de haarfollikels voorzien van bouwstoffen en wordt de natuurlijke haargroei gestimuleerd. De haarfollikel krijgt op deze manier een groei-impuls. 

Skinboosters

Een skinbooster kan een oplossing bieden als u een doffe of slappe huid heeft of als u op laagdrempelige wijze uw rimpels wilt bestrijden. Mesotherapie vertraagt namelijk het huidverouderingsproces. Rimpels zijn onvermijdelijk naarmate u ouder wordt. Maar ook relatief jonge mensen kunnen last van rimpels in het gezicht krijgen. Deze ontstaan wanneer de huid zijn elasticiteit verliest. Door een skinbooster wordt uw huid zichtbaar frisser, strakker en jonger. Tijdens de behandeling maakt de huidtherapeut een cocktail met werkzame ingrediënten klaar. Deze vloeistof zal via micro-injecties in uw huid worden geïnjecteerd. Er kunnen dan kleine puntbloedingen ontstaan, maar deze zijn naderhand niet meer zichtbaar. U krijgt direct een stralendere, strakkere huid. Wanneer u de huid thuis op de juiste manier en met de juiste producten verzorgt, zal het resultaat nog lang zichtbaar blijven.

Coagulatie

Carboxytherapie

Heeft u last van een doffe en vermoeide huid, bijvoorbeeld rondom de ogen? Middels Carboxytherapie krijgt u weer een frisser, jonger uiterlijk. Bij deze behandeling maken onze huidtherapeuten gebruik van een MCT injector om koolstofdioxide, een onzichtbaar en geurloos gas, in de huid te injecteren. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam en wordt dan ook meteen opgenomen door uw huidweefsel. Door de injectie met koolstofdioxide wordt uw doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor wordt er meer collageen en elastine aangemaakt in de huid en zal de huid zich sneller vernieuwen. De huidstructuur verbetert en u krijgt een frissere uitstraling. Na de carboxytherapie behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken.

Mesotherapie bij Sya Skin Clinic

Wij doen er alles aan bij Sya Skin Clinic om u volledig voor te bereiden op onze behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt in onze kliniek. U kunt met al uw vragen over onze huidtherapie behandelingen of één van onze andere behandelingen altijd bij ons terecht. Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek om eens kennis te komen maken met onze kliniek en huidtherapeuten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u van harte welkom!

Neem direct contact op!