Site Logotype

Laserontharing Lelystad


Bent u op zoek naar een professionele laserontharing in Lelystad? Dan zit u bij Sya Skin Clinic op het juiste adres. Wij voeren een professionele laserontharing in Lelystad uit waarbij we uitsluitend werken met gespecialiseerde huidtherapeuten voor de uitvoering. Daarnaast werken wij in onze kliniek met de meest geavanceerde merken en apparatuur. Zo ook voor de laserontharing in Lelystad. Heeft u last van ongewenste of overmatige haargroei en wilt u hier graag definitief vanaf? Stop dan met tijdelijke oplossingen als harsen en epileren. Hiermee zullen de ongewenste haartjes nooit volledig verdwijnen. Wel met een ontharingsbehandeling uitgevoerd door de Elite iQ- apparaat van Cynosure waarmee wij in onze kliniek mee werken. De laserontharing in Lelystad wordt uitgevoerd met dit modern en geavanceerd apparaat dat gebruik maakt van slimme technologie. Op deze manier kunnen wij u een snelle, gemakkelijke en gepersonaliseerde laserontharing behandeling in Lelystad bieden. Deze behandeling wordt uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten die precies weten hoe het apparaat werkt. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van laserontharing in Lelystad mogen wij onszelf echte experts op dit gebied noemen. Talloze mensen zijn van hun ongewenste haargroei afgekomen nadat ze tot volle tevredenheid een behandeling bij ons hebben ondergaan. Heeft u vragen over onze laserontharing? Of wilt u een afspraak maken om van uw ongewenste haargroei af te komen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Last van ongewenste of overmatige haargroei?

Overmatig of ongewenste haargroei kan overal op het lichaam voorkomen. Maar met name haargroei in het gezicht, de bikinilijn, de benen en in de oksels wordt door onze maatschappij als onaantrekkelijk gezien bij met name vrouwen. Dit is zeer vervelend voor mensen die last hebben van overmatige haargroei op deze plekken. Wij begrijpen als geen ander dat dit erg vervelend kan zijn en iemands leven dusdanig kan beïnvloeden dat bepaalde plekken zoals het strand of de sauna vermeden worden. Zij schamen zich voor de haargroei en vermijden plekken waar dit door andere mensen gezien kan worden. Laat uw leven niet langer hierdoor beïnvloeden en kies voor een laserontharing in Lelystad bij Sya Skin Clinic. Een laserontharing in Lelystad wordt uitgevoerd door echte specialisten op dit gebied die gebruik maken van geavanceerde en veilige apparatuur. Wij vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd voelt bij ons en daarom leggen wij u graag uit hoe de behandeling door ons wordt uitgevoerd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Hoe gaat onze laserontharing in Lelystad te werk?

Zoals we eerder al aangaven wordt de laserontharing in Lelystad uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt tijdens de laserontharing in Lelystad. De behandeling wordt uitgevoerd met de Elite iQ van Cynosure. Ongewenste en overmatige haargroei wordt met dit veilige apparaat definitief verwijderd. De haren komen dus nooit meer terug op deze plekken. Na een aantal behandelingen zult u dus nooit meer last hebben van ongewenste haargroei op die plekken. Veel mensen epileren of harsen de plekken waar ongewenst haar groeit. Dit is een mogelijkheid om ervan af te komen, maar helaas zijn beide methodes niet definitief. Het zijn tijdelijke oplossingen die u keer op keer opnieuw dient toe te passen. Al vrij snel na het epileren of harsen komen de haartjes alweer voorzichtig terug en kunt u opnieuw beginnen. Dit gebeurt niet als u kiest voor een laserontharing in onze kliniek in Lelystad. Ons geavanceerde Elite iQ apparaat van Cynosure zorgt ervoor dat er definitief een einde komt aan de ongewenste haargroei. De Elite iQ werkt door middel van een laser. Het licht van de laser wordt in een fractie van een milliseconde door de bruine of zwarte pigmentcellen geabsorbeerd. Vervolgens wordt het omgezet in warmte. Het haar inclusief het haarzakje raken hierdoor beschadigd of worden volledig vernietigd indien het haar nog in een groeifase zit. Doordat er gebruik wordt gemaakt van warmte, wordt uw huid tegelijktijdig beschermd door gebruik te maken van een koelsysteem. Hierdoor wordt de gevoeligheid van de behandeling sterk verminderd.

 

Een laserontharing in Lelystad duurt slechts 30 minuten

Alhoewel een laserontharing in Lelystad uitgevoerd wordt met het geavanceerde apparaat de Elite iQ, zult u meerdere behandelingen moeten ondergaan om echt definitief van de ongewenste haargroei af te komen. De meeste mensen zullen dus een aantal keren voor de laserontharing naar Lelystad terug moeten komen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. Gemiddeld hebben mensen drie tot zes behandelingen nodig. Iedere zes weken dient u voor de laserontharing naar Lelystad terug te komen voor de volgende behandeling. Het verschilt per persoon hoeveel behandelingen u nodig heeft. Dit heeft onder andere te maken met het gebied en de hoeveelheid haren die verwijderd moeten worden. Een laserbehandeling in Lelystad duur echter maar slechts 30 minuten. Vaak zelfs een stuk korter. Dit komt omdat onze apparatuur zeer snel en efficiënt te werk gaat. Tevens is de Elite iQ van Cynosure geschikt voor ieder huidtype en zeer veilig in gebruik op alle plekken op het lichaam. Dus bent u op zoek naar een veilige en professionele laserontharing in Lelystad? Dan zit u bij Sya Skin Clinic goed!

Een professionele laserontharing in Lelystad bij Sya Skin Clinic

Graag nodigen wij u uit voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met één van onze huidtherapeuten. Hij of zij zal u precies uitleggen hoe de laserontharing in Lelystad bij Sya Skin Clinic te werk gaat. U krijgt ook alle tijd om vragen te stellen. Al onze huidtherapeuten die de behandelingen uitvoeren zijn gediplomeerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Zo weet u zeker dat u in veilige en vertrouwde handen bent wanneer u een behandeling ondergaat. Ook voor andere behandelingen, zoals voor schimmelnagels, couperose, haaruitval of acne kunt u bij de professionele huidtherapeuten van Sya Skin Clinic terecht. Heeft u nog vragen voer de laserontharing in Lelystad? Of wilt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.