Site Logotype

Kalknagel laseren

 

Een kalknagel laseren is dé manier om snel en eenvoudig van kalknagels af te komen. Tot voor kort was het lastig om kalknagels goed te behandelen. Een zalf of crème zorgt meestal niet voor het gewenste resultaat en het gebruik van tabletten kan voor vervelende bijwerkingen zorgen. Door innoverende technieken is het tegenwoordig mogelijk om een kalknagel te laseren. Deze behandeling zorgt ervoor dat schimmels worden vernietigd. Vervolgens kan het aangetaste deel van de nagel uitgroeien en plaatsmaken voor een gezonde nagel. Heeft u last van kalknagels en wilt u hier op een effectieve en eenvoudige manier vanaf? Dan is het laseren van de kalknagel misschien wel iets voor u. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde huidtherapeut, waardoor we hoge kwaliteit kunnen garanderen.

 

Behandeling kalknagel laseren

Kalknagels kunnen erg vervelend zijn. Ze zijn zeker niet gevaarlijk, maar kunnen wel hinderlijk zijn bij dagelijkse activiteiten. De nagels verkleuren en kunnen bros of dikker worden. Dit kan vervelend zijn bij bijvoorbeeld lange wandelingen of het dragen van dichte schoenen. Daarnaast zien kalknagels er niet mooi uit. Kalknagels kunnen ontstaan door een schimmelinfectie, een warm en vochtig klimaat, een beschadiging van de nagel of en slechte doorbloeding. Kalknagels kunnen worden behandeld met zalf of tabletten, maar dit leidt meestal niet tot het gewenste resultaat. Daarnaast kunnen de tabletten niet met bepaalde medicijnen worden gecombineerd. Gelukkig is er een andere oplossing om kalknagels te bestrijden. Het laseren van de kalknagel is een zeer effectieve en veilige manier om definitief van kalknagels af te komen. De schimmels worden vernietigd door het laserlicht. Bij deze behandelingen worden de nagel, het nagelbed of de omliggende huid niet beschadigd. Het probleem wordt dus echt bij de kern aangepakt, zonder omliggende gebieden aan te tasten. De kalknagel wordt verwarmd door de laser, waardoor enkel en alleen de schimmels worden vernietigd. Deze behandeling is geheel pijnloos, alleen de warmte van de laser is voelbaar. Bij een correcte aanpak mag dit niet als pijnlijk worden ervaren, maar kan het hooguit gevoelig zijn. Doordat de schimmels worden vernietigd, kan de nagel uitgroeien en komt er een gezonde nagel voor in de plaats. Hoewel kalknagels in de meeste gevallen voorkomen op de teennagels, kan het ook voorkomen op de vingernagels. Daarom kan de behandeling zowel op de vingernagels als op de teennagels worden uitgevoerd.

Laseren kalknagel

Het laseren van een kalknagel wordt uitgevoerd door één van onze huidtherapeuten. Doorgaans zijn er vier behandelingen nodig. Tussen de behandelingen moet ongeveer één tot drie maanden tijd zitten. In sommige gevallen is nog een aanvullende behandeling nodig om het optimale resultaat te behalen. Uiteraard luistert onze huidtherapeut naar uw hulpvraag en vertelt wat er voor u nodig is om het optimale resultaat uit het laseren van de kalknagel te behalen. Het kan een aantal maanden tot ongeveer een jaar duren voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar is. Dit komt doordat de nagel tijd nodig heeft om helemaal uit te groeien. Naast een kalknagel laseren kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere laserbehandelingen zoals het laseren van de bikinilijn, oksels, benen maar ook het laseren van pigmentvlekken. Steeds meer vrouwen maar ook mannen kiezen voor het laseren van ongewenste haargroei of pigmentvlekken en kalknagels. Dit komt doordat het een pijnloze, eenvoudige en zeer effectieve behandeling is. Door middel van het laseren kan ongewenste haargroei op de lichaamsdelen compleet worden verwijderd en pigmentvlekken in bijvoorbeeld het gezicht worden verminderd. Al deze behandelingen worden uitgevoerd door een huidtherapeut die is gespecialiseerd in laserbehandelingen. Zo garanderen we een veilige, betrouwbare en effectieve behandeling door échte professionals.

Kalknagels laseren en meer bij Sya Skin Clinic

Naast laserbehandelingen, zoals een kalknagel laseren, kunt u bij Sya Skin Clinic ook terecht voor diverse medische en cosmetische behandelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cosmelan behandeling, chemische peeling, striae behandeling of eyecon behandeling. Voor een totaaloverzicht van onze behandelingen en bijbehorende prijzen kunt u een kijkje nemen bij onze tarieven. Bij Sya Skin Clinic werken uitsluitend HBO opgeleide huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast vallen onze medewerkers onder de kwaliteitswet BIG en zijn ze geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Bij ons staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Onze missie is het verlenen van een passende huidbehandeling waarbij het gevoel van vertrouwen centraal staat. Bij onze persoonlijke werkwijze hoort ook een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Hierin bespreken we uw hulpvraag en stellen we een behandelplan op. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Bij medische handelingen wijzen wij u er graag op dat u mogelijk in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding bij de zorgverzekeraar. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Wij voeren onze behandeling vol passie en enthousiasme uit, om uw droomhuid te realiseren!

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.