Site Logotype

Eyecon

 

Op zoek naar een manier om de huid rondom de ogen te verbeteren? Dan is Eyecon van Mesoestetic echt iets voor u. De huid rondom de ogen is erg dun en gevoelig. Dit is de reden dat veel mensen last hebben van bijvoorbeeld donkere kringen onder de ogen, fijne lijntjes en rimpels of andere oneffenheden. Het gevolg hiervan is een vermoeide uitstraling van het gezicht. Gelukkig kan met Eyecon de huid rondom de ogen opgefrist worden. Met deze behandelkuur wordt de huid rondom de ogen namelijk verbeterd waardoor u weer een frisse, open blik krijgt. Bij Sya Skin Clinic kunt u terecht voor Eyecon van Mesoestetic. Dus bent u helemaal klaar met de oneffenheden van de huid rondom uw ogen en wilt u weer een opgewekte uitstraling? Wij vertellen u graag alles over de effectieve Eyecon behandelkuur. Meer informatie over de behandeling of heeft u alvast vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Wat is Eyecon?

Wist u dat de huid rondom de ogen ongeveer vijf keer dunner is dan de huid in de rest van het gezicht? Dit maakt de huid rondom de ogen extra kwetsbaar en gevoelig voor bepaalde huidproblemen. Het is dan ook belangrijk om deze gevoelige huid de behandeling te geven die het nodig heeft. Eyecon is een behandelkuur die speciaal gericht is op huidverbetering rondom de ogen. De behandeling bestaat uit een specifieke oogpeeling die wordt gecombineerd met een microneedling met dermapen. Tijdens de oogpeeling wordt eerst de huid rondom de ogen goed gereinigd. Vervolgens wordt de peeling aangebracht en als afsluiting van de behandeling wordt er een oogserum en zonnebrandcrème aangebracht. Blijf ook zo veel mogelijk uit de zon na de behandeling! De huid kan namelijk rood en gevoelig zijn, waardoor deze extra kwetsbaar is voor de straling van de zon. De oogpeeling heeft een depigmenterende werking en bovendien heeft het een anti-aging effect. Naast deze peeling wordt door middel van een microneedling met dermapen ook een steriele oplossing rondom de ogen ingebracht. Uiteraard wordt de huid eerst goed gereinigd, waarna de dermapen behandeling wordt uitgevoerd. Tot slot komt er een speciaal vliesmasker over de ogen en wordt er zonnebrandcrème aangebracht. De microneedling behandeling heeft een depigmenterende en vaatvernauwende erking. deze twee technieken te combineren in één Eyecon behandeling worden optimale resultaten behaald. De Eyecon behandeling wordt afgesloten met een hydrogenmasker. Dit masker heeft ook een depigmenterende werking en daarnaast hydrateert, verzacht en verkoelt het de huid.

Eyecon Mesoestetic behandeling

We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt: “Hoeveel Eyecon behandelingen zijn er nodig?”. Het antwoord hierop is vrij simpel. Er zijn namelijk zes Eyecon behandelingen nodig om de huid rondom de ogen te verbeteren. De behandelingen vinden wekelijks plaats. Binnen zes weken kunt u dus weer een gezonde en stralende huid rondom de ogen hebben! Voor een optimaal resultaat adviseren wij om de huid rondom de ogen te onderhouden met een oogserum. Dit zorgt namelijk voor een versterkend én verlangend effect. Een serum kunt u thuis eenvoudig aanbrengen en zorgt voor optimale resultaten van de Eyecon behandeling. Onze huidtherapeut kijkt graag samen met u naar het serum dat het beste bij u past.

De behandeling is geschikt voor diverse huidproblemen rondom de ogen. Denk hierbij aan de volgende indicaties:

  • Donkere kringen
  • Vochtwallen
  • Hangende oogleden
  • Fijne lijntjes en rimpels

Voor al deze indicaties kunt u een Eyecon behandelkuur van Mesoestetic ondergaan. Na de behandeling heeft u weer een frisse en opgewekte uitstraling.

 

Huidtherapie bij Sya Skin Clinic

Naast de Eyecon behandelkuur kunt u bij Sya Skin Clinic ook terecht voor diverse andere huid verbeterende behandelingen. Zo bieden wij bijvoorbeeld skin boosters, dermapen behandelingen en hormonale acne behandelingen aan. Maar u kunt bij ons ook uw bikinilijn, oksels of benen laten laseren om voorgoed af te zijn van ongewenste haargroei. Heeft u last van kalknagels of pigmentvlekken? Ook deze kunnen wij verhelpen met lasertherapie. Al onze ervaren huidtherapeuten zijn HBO opgeleid en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van onze diensten garanderen. Onze missie is het verlenen van een passende huidbehandeling, waarbij het gevoel van vertrouwen centraal staat. Daarom nemen wij de tijd voor u en bespreken we in een intakegesprek uw hulpvraag. Op basis hiervan stellen wij een behandelplan op dat helemaal op u is afgestemd. Zo bereiken we maximale resultaten. Ondergaat u een medische behandeling en komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar? Dan wijzen we u hierop, zodat u dit kunt overleggen met uw zorgverzekeraar. Wij zijn enthousiast om uw droomhuid te realiseren. Dat is waar wij voor gaan. Zien we u binnenkort in onze kliniek in Lelystad?

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.