Site Logotype

Dermapen

Dermapen is een vorm van microneedling therapie. Met een apparaat, een dermapen genoemd, worden er zeer kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zorgen ervoor dat de huid als het ware wordt geactiveerd. Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt weer in gang gezet en de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd. Het is een effectieve en laagdrempelige behandeling die vaak wordt ingezet bij striae, pigmentvlekken, acne, huidverjonging en huidverbetering. Bij Sya Skin Clinic kunt u terecht voor een professionele dermapen behandeling uitgevoerd door specialisten op dit gebied. Wij garanderen u dat wij veilig werken en daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologie. Ook zijn al onze huidtherapeuten gediplomeerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Het is voor ons dan ook belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt in onze kliniek. Daarom krijgt u ook altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek aangeboden wanneer u interesse heeft in één van de behandelingen die wij aanbieden. Dit geldt dus niet alleen voor de dermapen behandeling, want ook voor laser ontharen, pigmentvlekken behandelen, skin boosters en eyecon behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u eens langskomen voor een gratis intakegesprek? Of heeft u vragen over onze kliniek of de behandelingen die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Dit houdt een dermapen behandeling in

We kunnen ons voorstellen dat u voordat u voor een dermapen behandeling kiest eerst voldoende informatie wilt hebben. Daarom leggen wij u graag uit wat een dermapen behandeling precies inhoudt en wat u kunt verwachten. Als u last heeft van bijvoorbeeld pigmentvlekken, acne, fijne lijntjes of rimpels, dan kunt u kiezen om een dermapen behandeling te ondergaan. Het maakt verder niet uit wat uw huidtype of uw leeftijd is, vrijwel iedereen kan de behandeling ondergaan om hun droomhuid te realiseren. Tijdens het intakegesprek nemen we alles met u door en bekijkt onze huidtherapeut wat de meest geschikte behandeling voor u is. Mocht dit een dermapen behandeling zijn, dan plannen we de afspraak voor de behandeling zo snel mogelijk in. Tijdens het intakegesprek krijgt u al veel informatie over de behandeling en kunt u alle vragen die u heeft aan de huidtherapeut stellen. Op de dag dat de behandeling plaatsvindt verwelkomen wij u in onze kliniek. Vervolgens neemt u plaats in de behandelstoel. We beginnen met het reinigen van uw huid en zullen een serum op basis van yaluonzuur aanbrengen. Dit is nodig omdat de dermapen, het apparaat waarmee de behandeling wordt uitgevoerd, dan beter over de huid kan glijden. aar het serum zorgt daarnaast ook voor huidverbetering. De behandeling wordt dus uitgevoerd door middel van een soort pen waarmee de huidtherapeut over de plek die u wilt behandelen gaat. Deze dermapen beschikt over hele kleine naaldjes. Deze naaldjes maken kleine gaatjes in uw huid, wat nodig is om het lichaam aan te zetten tot het repareren van deze gaatjes. Uw lichaam gaat vervolgens nieuwe cellen aanmaken op deze plek. Het stimuleert de aanmaak van elastine en collageen wat nodig is om de huid stevig en elastisch te maken. De meeste mensen ervaren de dermapen behandeling als pijnloos, maar geven aan dat het een ietwat vervelend gevoel geeft. Natuurlijk staat onze huidtherapeut u bij en zal deze u goed voorbereiden. De gehele behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Nazorg dermapen

De dermapen behandeling nazorg is erg belangrijk. Direct na de behandeling kan het zijn dat uw huid enigszins gevoelig en rood is. Voor de nazorg is het dan ook belangrijk om blootstelling aan zonlicht te vermijden. Ook is het af te raden om onder de zonnebank te gaan. Dit omdat de huid nog erg gevoelig kan zijn. Ook valt onder de nazorg van de dermapen behandeling het regelmatig insmeren van uw huid met zonnebrandcrème. Wij adviseren u om dit sowieso iedere keer als u naar buiten gaat te doen. Maar ook als u binnenblijft is het aan te raden zonnebrandcrème te gebruiken. Het geeft namelijk ook bescherming tegen blauw licht en kunstmatig licht. Natuurlijk nemen wij de dermapen nabehandeling adviezen nogmaals met u door wanneer u klaar bent met de behandeling.

 

Een vrijblijvend intakegesprek

Wij hebben met u doorgenomen hoe de dermapen behandeling er ongeveer uit komt te zien. Zo weet u precies wat u te wachten staat. Om u een vertrouwd en veilig gevoel te geven, nodig wij u ook uit voor een vrijblijvend intakegesprek bij onze kliniek. Tijdens dit gesprek nemen we alles met u door en wordt er bij u tevens een huidanalyse uitgevoerd. We bekijken of de dermapen de juiste behandeling voor u is, of dat één van de andere behandelingen betere resultaten zullen opleveren. Wij leggen u stap voor stap uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat u kunt verwachten, hoe u zich kunt voorbereiden en hoe de nazorg van de dermapen behandeling eruit zal gaan zien. Ook bekijken we hoeveel behandelingen u dient te krijgen voor het gewenste resultaat. Natuurlijk krijgt u alle tijd om uw vragen te stellen aan de specialist. Zoals we eerder al aangaven is dit gesprek geheel kosteloos en vrijblijvend. U kunt altijd thuis rustig alles overwegen en een keuze maken of u de dermapen behandeling bij Sya Skin Clinic uit wilt laten voeren.

Een dermapen lippen en een dermapen acne behandeling bij Sya Skin Clinic

Een dermapen lippen en een dermapen acne behandeling valt ook onder de mogelijkheden bij Sya Skin Clinic. Natuurlijk worden de dermapen lippen en dermapen acne behandeling ook veilig en met veel zorg uitgevoerd door de specialisten van onze kliniek. Wilt u een afspraak maken voor een dermapen behandeling of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.