Site Logotype

Cosmelan behandeling

Cosmelan is één van de beste depigmentatie behandelingen en is dé oplossing voor pigmentvlekken. Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid. Pigmentvlekken kunnen overal op het lichaam voorkomen en kunnen bij een lichte maar ook donkere huid ontstaan. Vaak komen pigmentvlekken voor op plekken die veel aan de zon worden blootgesteld. Voorbeelden hiervan zijn de handen, de hals, het gezicht en de armen. Voor veel mensen zorgen pigmentvlekken voor wat onzekerheden. Juist omdat het zichtbaar is op de plekken waar iedereen het ziet. Dé behandeling voor pigmentvlekken is Cosmelan. Hiermee worden bij alle verschillende huidtypes pigmenten verwijderd. Bij Sya Skin Clinic doen wij ook zo’n Cosmelan behandeling. Het is tenslotte één van de beste manieren om van pigmentvlekken af te komen. Wij vertellen u dan ook graag alles over Cosmelan. Heeft u nu alvast vragen over de Cosmelan behandeling? Neem dan een kijkje op onze website.

Over de cosmelan behandeling

De Cosmelan behandeling

Voorafgaand aan een Cosmelan behandeling zal de huid ongeveer 2 weken vooraf voorbereid worden met een medische peeling. Vervolgens zal de huidtherapeut in de kliniek Cosmelan 1 aanbrengen als een masker welke 12 uur in de huid moet intrekken. Deze mag thuis zelf verwijderd worden met een milde cleanser. Verder komt u alleen voor controle afspraken naar de kliniek.

U krijgt tijdens een behandeling met de Cosmelan een aantal producten mee (inbegrepen in de behandeling), ook deze kunnen zelf worden aangebracht. Cosmelan 2 is een van de crèmes die u meekrijgt, deze brengt u meerdere malen dagelijks aan op het behandelde gebied. Cosmelan 1 en 2 bevatten ingrediënten welke werken op verschillende stadiums van het pigment. Na de Cosmelan behandeling worden er nog wat producten mee naar huis gegeven. Dit zijn:

 • Mesoestetic Melan recovery (herstellende en genezende crème)
 • Mesoprotech Melan 130+ pigment control (zonnebrandcrème)
 • Mesoestetic Hydra milk cleanser (reiniging)

Op deze manier wordt de huid na de behandeling ook goed verzorgd waardoor het effect groter zal zijn. Bij Sya Skin Clinic staat kwaliteit en veiligheid voorop. Onze missie is het verlenen van de best passende huidbehandeling. Wij werken daarom alleen met de beste merken en apparatuur. Wilt u meer weten over het verloop van een Cosmelan behandeling? U kunt altijd contact met ons opnemen via onze website. Eén van onze gespecialiseerde huidtherapeuten beantwoordt graag al uw vragen.

Een Cosmelan behandeling bij Sya Skin Clinic

Bij Sya Skin Clinic doen wij cosmetische en medische behandelingen. Met onze huidbehandelingen, waaronder de Cosmelan behandeling, willen wij een gevoel van vertrouwen bij onze klanten centraal laten staan. Al onze huidtherapeuten zijn dan ook gespecialiseerd en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Wij zijn gespecialiseerd in lasertherapie, huidtherapie en mesotherapie. Onder huidtherapie verstaan wij behandelingen voor acne, pigment, chemische peelingen en microneedling. Lasertherapie wordt voornamelijk toegepast bij vaatafwijkingen, ontharen, schimmelnagels en couperose. Mesotherapie is een behandeling waarbij een vloeistof wordt geinjecteerd met hyaluronzuur, antioxidanten en vitamines. Deze therapie wordt ingezet voor haaruitval en om je huid te boosten. We bieden dus meerdere behandelingen aan voor verschillende soorten huidtypen. We willen dan ook zoveel mogelijk mensen kunnen helpen en zich zelfverzekerd laten voelen in hun eigen huid. Wilt u weten hoeveel onze behandelingen kosten? U vindt op de website onze tarieven. Tijdens de eerste afspraak in onze kliniek starten wij met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal er een huidanalyse worden uitgevoerd en worden de bijpassende behandelingen besproken. Samen met een huidtherapeut stelt u een behandelplan op waarin duidelijk alle stappen en voorwaarden staan beschreven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u bij bijvoorbeeld een Cosmelan behandeling precies weet waar u aan toe bent.

Onze tevreden klanten

Een fijne Deluxe HydraFacial behandeling gehad bij Sumeyra. Zij werkt zeer professioneel en beschikt over veel kennis die ze graag met je deelt. Ik merk al verschil na een behandeling. Ik kan SYA SKIN CLINIC zeker aanraden.
Sara Bentschap Knook
13:01 29 Nov 22
Beste plek in Lelystad! Laser ontharen – grootste aanrader ever. Na drie behandelingen bijna geen haartjes meer te zien! En huidbehandelingen ideale me time😊Erg professioneel, heel lief. Ik kijk uit elk maand om terug te komen!DEFINITELY RECOMMEND!
Klaudia R
10:44 02 Nov 22
Sumerya is een spontane dame en neemt de tijd voor je. Ze bekijkt je huid grondig en komt met een goed en uitgebreid advies welke behandeling het beste bij je huid past! Ze adviseert je goed en is zeer vakkundig. Ze is een gedreven professional met passie voor haar vak. Ik ben heel erg tevreden en kom zeker terug.
F Orhan
20:25 25 Oct 22
Vriendelijk en gepassioneerd. Zeer ervaren. Waarschuwt tijdig als het gaat branden. Ik heb er slechts 2 x geweest, maar is zeker mijn vaste adres. De lijn waarmee ze werkt, gebruik ik ook thuis. Een aanrader
Denice Jodha
13:36 25 Oct 22
Heidi
13:02 04 Oct 22
Ik ben behandeld voor adertjes in mijn gezicht en wat een resultaat!! Daarna nog wat gezicht behandelingen en ben meer dan zeer tevreden. Er word duidelijk uitgelegd en tijd voor je genomen. Gewoon echt top👍🏼
Daniel Tak
13:24 24 Aug 22
Hele fijne huidtherapeut. Kijkt goed naar het probleem om vervolgens samen te bespreken wat de beste opties zijn!
Gabriella Salazar
10:21 02 Aug 22
Outstanding experience from the first appointment to being discharged . Very professional , friendly and fantastic outcome .
Valeria Tarpan
11:24 11 Jul 22
Ik ben zeer zeker tevreden over SYA skin . De behandelingen die ik hebt gedaan bij haar zijn goed ik zie zeker verandering in me gezicht ze is vriendelijk werk goed netjes en het is schoon. Top service. Sinds kort begonnen met laseren ! Everthing is top ! Zeker een aanrader mensen
Zeynep Sayan
12:52 01 Jul 22
Sinds vorig jaar november ben ik nieuw bij SYA SKIN CLINIC. Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden en zie ik daadwerkelijk resultaat. Bij SYA SKIN CLINIC ben ik nog bezig met de behandelingen: laseren gezicht, oksels en bikinilijn en na elke behandeling zie ik een heel mooi resultaat.Afgelopen jaar had ik veel last van irritatie plekken rondom mijn kin. Ik heb recentelijk een gezichtsbehandeling gedaan en het is na 1 behandeling al zo goed als weg. Bij SYA SKIN CLINIC ervaar ik een veilig en betrouwbaar gevoel, waardoor ik er met plezier heen ga.Het contact onderling is heel gemoedelijk en het fijne is dat deze vriendelijke dame altijd mee denkt en ruim advies geeft. Tijdens een vervolgafspraak wordt er altijd gevraagd hoe het in de tussentijd is verlopen en wordt er advies gegeven om beter resultaat te zien.Deze dame werkt hygiënisch en professioneel en daarom raad ik haar zeker aan ♥️
J.
22:18 30 Jun 22
De specialist is een hele vriendelijke dame die passie uitstraalt voor haar werk. Ze kijkt goed naar wat de huid nodig heeft en past de behandelingen en thuisproducten daar goed op aan. Ook vind ik het merk waar mee gewerkt wordt echt top. Ik ben super tevreden!!
Sangieta
07:24 10 Jun 22
Wát een specialist. Geloof mij, ik ben jaren lang overal en nergens heen geweest voor mijn acne huid (+ littekens), ik heb honderden euro’s uitgeven aan behandelingen en producten en niks mocht baten. Totdat ik via een vriendin terecht kwam bij SYA Skin Clinic, wat een topper. Eerst was ik sceptisch, (want als zoveel geld uitgegeven aan teleurstellingen bij andere klinieken/salons) maar toch gaf ik haar de voordeel van de twijfel na resultaten gezien te hebben van de vriendin, dit zou mijn laatste optie zijn. Ik heb er bijna geen woorden voor. Ze is duidelijk heel gespecialiseerd en gepassioneerd in haar vak, dat merk je aan alles. Mijn huid is na een paar behandelingen al als nieuw, en elke keer weer zie en voel je duidelijk verschil, al na je 1e behandeling. De producten die ze aanraad zijn ook fijn in thuis gebruik. Ook denkt ze graag met je mee als er iets is. Ik ga noooit meer onzeker de deur uit, en geen teleurstelling meer als ik in de spiegel kijk. Echt, dankjewel! 🥺
Quinty van Duijn
12:43 01 Jun 22
Bij Sya Skin Clinic wordt je professioneel en enthousiast geholpen door een eerlijke, betrouwbare en zeer ervaren vakvrouw.Je voelt je welkom in haar praktijk en ze denkt goed met je mee. Ik ben zelf voor de behandeling van mesotherapie geweest en ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Ramin Taghat
19:16 25 May 22
Gette Jozefzoon
12:07 20 Apr 22
Er wordt goed geluisterd en meegedacht over een juiste behandeling. Resultaten zijn super en de behandeling is zeer fijn.
Yolanda
08:49 20 Apr 22
Goed geregeld!
Yusuf Eroglu
14:33 05 Apr 22
great contact and treatment effects. I am very happy I had acne problems and scars on my face but now my skin looks much better. I heartily recommend it
Agnieszka Ambryszewska
14:13 05 Mar 22
professionele behandelingenSchoone werkplekVriendelijk VerwelkomtPerfecte specialist
RBPowerZ
14:21 19 Feb 22
Zeer deskundig en professioneel. Goede behandelingen gehad en fantastisch resultaat. Sterke aanrader!
Rash Mokiem
22:21 17 Feb 22
Mijn ervaring met deze zeer ambitieuze specialist heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hier mag je uitgaan van kwaliteit! Persoonlijk advies en oprechte interesse om jou doel te behalen! Thank you for your work so far!
E Brera
09:46 04 Jan 22
Super goede behandelingen, ook voor de donkere huid!
Sharissa Devis
12:33 31 Dec 21
Super vriendelijke dame, duidelijke uitleg gekregen over de behandeling en behandelplan. Professionele kliniek en de locatie is goed bereikbaar. Uitstekende ervaring, kom zeker terug naar hier!
Rum Y
12:00 20 Dec 21
Missz Unknwn
12:22 08 Dec 21
Paar weken langs geweest voor een intake en een behandelplan opgesteld. Afgelopen week mijn 2de behandeling (een diepte reiniging en laser behandeling) ondergaan. Ik ben erg tevreden over de afgelopen 2 behandelingen en ik verheug mij erg op de volgende afspraken. Erg vriendelijk, hygiënisch, denkt met je mee !
Isabelle Geraets
21:08 25 Nov 21
Werkt zeer professioneel. Ik heb zowel gezichtsbehandelingen gehad als laserbehandelingen. Toen ik op vakantie was, waren familiegenoten zeer geshockeerd vanwege het resultaat van mijn gezicht. Velen hebben gezegd dat mijn gezicht gezonder uitzag en het mooi glom. Kom zeker weer terug voor meerdere gezichtsbehandelingen. De kliniek raadde mij een product aan waar ik zeker fan van ben geworden :)! Ze verkoopt kwalitatieve producten. Tevens begonnen met de laserbehandelingen. Eerste laserbehandeling ging zeer goed en zag direct een verschil met de plek dat gelaserd was en de plek dat niet gelaserd was. Dus je ziet niet pas effect na het douchen of na een paar dagen, maar DIRECT! In het kort: zeker een aanrader voor een gezonde en mooie huid!
Z Z
21:34 24 Nov 21
Professionele huidtherapeut die duidelijk weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Aanwinst voor Lelystad, ga zo door!
Rubina Koster
10:49 06 Nov 21
Ik heb vandaag een behandeling gehad en ik ben zeer tevreden. Dame weet wat ze doet en weet waar ze het over heeft. Ze heeft een vaste klant erbij.Bedankt voor de tips. Ga zo door ❤️
Zineb Idrissi
19:41 16 Sep 21
Zeer tevreden na de eerste behandeling zag je gelijk verschil. Huid is rustiger op naar de 3de behandeling
oirda ahabri
14:33 14 Sep 21
Altijd super fijne en effectieve behandelingen gehad. Nu al bijna een jaar verder en zie een enorm verschil in mn huid. Zeker een aanrader!
Neiva Jamassim
15:02 30 Aug 21
Heerlijke sfeer, ze is heel gezellig en erg klantvriendelijk 😍 ik had een hele onzuivere gezicht, dat is nu niet meer het geval. Zeker een aanrader 💯
Rabia Kilicaslan
16:47 05 Jul 21
Sinds ik naar SYA SKIN CLINIC ga zie ik een heel groot verschil. Ik raad iedereen aan met huidproblemen om bij deze huidtherapeut te komen!! Ze laat je gezicht weer stralen!!
Madalena Carvalho Lopes
10:51 13 May 21
Super goede behandeling gehad!! De ruimte was mooi en netjes. De huidtherapeute weet waar ze het over heeft en is erg professioneel. Door de behandeling en de producten ziet mijn huid er weer stralend uit. Meteen de volgende afspraak gepland voor over 2 weken.
Roumaisae Mahria
16:33 07 May 21
Ik raad iedereen deze kliniek aan! De huidtherapeut denkt met je mee en geeft altijd eerlijk advies over de behandelingen en producten. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi, stralend en gezond uitgezien!
Susan A
18:21 04 May 21
Sumeyra A
18:16 04 May 21
Goede ervaring gehad! Zeker voor herhaling vatbaar
Mucahid Acikgoz
17:54 04 May 21

Een behandeling van rosacea bij Sya Skin Clinic

Zoals u ziet doen wij er alles aan bij Sya Skin Clinic om u volledig voor te bereiden op onze behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt in onze kliniek. U kunt met al uw vragen over de behandeling van rosacea of één van onze andere behandelingen altijd bij ons terecht. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om eens kennis te komen maken met onze kliniek en huidspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u van harte welkom!

Neem direct contact op!

  Hours

  Ma tot vr: 9:30 — 21:00
  Za: 10:00 — 17:00
  Zo: GESLOTEN

  Location

  Middendreef 273
  8233 GT, Lelystad

  Contact

  0320 84 13 69
  06 27 45 11 12
  info@syaskinclinic.nl