Site Logotype

Acne behandeling dermatoloog

De één heeft er nauwelijks last van en bij de ander is acne een huidaandoening waarbij veel psychische problemen komen kijken. Gelukkig is een acne behandeling bij een dermatoloog een oplossing voor iedereen die ervan af probeert te komen. Een acne behandeling van een dermatoloog is mogelijk bij Sya Skin Clinic. Wij zijn een huidkliniek voor cosmetische en medische behandelingen. Ook voor een acne behandeling kunt u bij ons terecht. Onze acne behandeling door onze dermatoloog wordt met veel zorg en aandacht voor u uitgevoerd. Bij ons staat kwaliteit en veiligheid namelijk voorop. Onze professionals maken uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde merken en apparatuur dat er op de markt is. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent voor uw acne behandeling bij onze dermatoloog. Natuurlijk zijn ook al onze huidtherapeuten gediplomeerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Heeft u vragen over de acne behandeling of over één van onze andere behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met een eerlijk en deskundig advies.


Wat is acne?

Acne vulgaris is de medische term voor puistjes. Kortweg wordt het ook wel acne genoemd. Acne is één van de bekendste huidproblemen. Poriën van de huid zijn dan verstopt met bacteriën, talg en vetzuren. Op de huid ontstaan talloze puistjes en bultjes. Bij zeer ernstige vormen kunnen er ook cysten en littekens ontstaan. Acne komt voornamelijk voor in het gezicht. Dit is wat de aandoening nog vervelender maakt. Maar ook de borst en rug zijn plekken waar acne kan ontstaan. Ondervindt u hinder van de acne en bent u op zoek naar een dermatoloog voor een acne behandeling? Dan bent u bij Sya Skin Clinic aan het juiste adres. Wij helpen u graag om van uw acne af te komen en stellen samen met u een passend behandelplan op. Graag leggen wij u hier meer over uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u een afspraak maakt bij onze dermatoloog voor een acne behandeling.

acne behandeling dermatoloog


Een behandeling door een dermatoloog bij Sya Skin Clinic

Hoe gaat een acne behandeling door dermatoloog bij ons in zijn werk? Wij starten met een intakegesprek. Dit intakegesprek is voor u geheel vrijblijvend én kosteloos. Graag nemen wij eerst rustig alles met u door. Een behandeling door een dermatoloog kan namelijk veel vragen oproepen. Tijdens deze intake zal er ook een huidanalyse uitgevoerd worden. Wij nemen uitgebreid met u door wat de behandeling van de dermatoloog precies inhoudt en wat hij of zij gaat doen. Ook krijgt u de kans om alle vragen waar u nog mee zit te stellen. Dit doen wij zodat u met een gerust hart de acne behandeling door onze dermatoloog kunt starten. Zijn al uw vragen beantwoord en wilt u graag bij Sya Skin Clinic uw acne laten behandelen? Natuurlijk kunt u hier nog even rustig over nadenken. Als u een beslissing heeft genomen en uw behandeling door onze gediplomeerde professionals wilt starten, dan gaan we samen een behandelplan opstellen. Dit behandelplan wordt helemaal persoonlijk en op maat naar uw zorgvraag samengesteld. Alle stappen, maar ook de voorwaarden, zetten wij in het behandelplan. Zo weet u exact waar u aan toe bent als de dermatoloog aan de acne behandeling begint.

Wat kan een dermatoloog acne behandeling voor u doen?

Een dermatoloog in acne behandeling gaat met u proberen om de acne zo veel mogelijk onder controle te krijgen. Ondanks dat de behandelmogelijkheden de laatste jaren enorm gevorderd zijn, blijft het een chronische aandoening. Dit wil zeggen dat het lang kan duren voordat u helemaal van de acne af bent, als dit al mogelijk is. Natuurlijk gaat onze dermatoloog er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Met de acne behandeling wordt geprobeerd de acne als het ware rustig te houden. Als het lang rustig blijft door middel van een behandeling, dan gaat het vaak uiteindelijk vanzelf over. Onze dermatoloog is gespecialiseerd in acne behandeling en helpt u graag om van de acne af te komen. Er zijn verschillende soorten behandelingen tegen acne. Welke voor u het beste is, bespreekt u met uw dermatoloog.


Acne behandeling door een dermatoloog bij Sya Skin Clinic

Bij Sya Skin Clinic kunt u niet alleen een acne behandeling door een dermatoloog laten uitvoeren, zoals de hormonale behandeling. U kunt in onze kliniek voor veel meer behandelingen terecht. Heeft u last van haaruitval, bent u op zoek naar mesotherapie of heeft u last van kalknagels? Deze en meer behandelingen kunt u door onze professionals laten uitvoeren. Wij besteden veel zorg en aandacht aan u en uw hulpvraag. Wilt u een afspraak maken voor een acne behandeling door onze dermatoloog? Of heeft u vragen over onze apparatuur of één van onze andere behandelingen? Stelt u ze gerust aan ons deskundige team. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.