Site Logotype

Rosacea behandeling

Bij Sya Skin Clinic kunt u terecht voor een professionele rosacea behandeling. Onze specialisten op het gebied van huidbehandeling staan graag voor u klaar indien u problemen ervaart met rosacea. Dit is een chronische huidaandoening in het gezicht en kan als zeer vervelend ervaren worden. De symptomen van rosacea zijn onder andere felrode wangen en neus. Het kan zijn dat door het ontsteken van de bloedvaatwanden er ook bultjes en puistjes ontstaan in het gezicht. Wij begrijpen dat u hier zo snel mogelijk vanaf wilt. Gelukkig kan dit als u een rosacea behandeling ondergaat in onze kliniek. Bij onze specialisten bent u in goede handen. Wij van Sya Skin Clinic vinden het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt tijdens onze behandelingen. Daarom werken wij uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten. 

rosacea

Onze drie soorten rosacea behandeling

rosacea behandeling

Alleen maar gecertificeerde huidtherapeuten

Tevens zijn zij allen lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten, het NVH, vallen zij onder de kwaliteitswet BIG en zijn ze allemaal geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit doen wij zodat u zich veilig en vertrouwd zult voelen voor, tijdens en ná de rosacea behandeling. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en helpen u graag van uw huidproblemen af. U kunt niet alleen voor een rosacea behandeling bij ons terecht, maar ook voor bijvoorbeeld mesotherapie, een pigment behandeling of een medische peeling. Wilt u een afspraak maken om een rosacea behandeling door onze specialisten te laten uitvoeren? Of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Rosacea natuurlijke behandeling

Wij begrijpen dat rosacea een vervelende huidaandoening is waar u zo snel mogelijk vanaf wilt komen. Veel mensen schamen zich ervoor en voelen zich onzeker. De meeste mensen beginnen met een rosacea natuurlijke behandeling. Dit is een laagdrempelige manier om de huidaandoening te behandelen. Onder een rosacea natuurlijke behandeling vallen behandelingen die men zelf thuis kan uitvoeren. De bekendste natuurlijke behandelmethodes zijn een komkommermasker, appelciderazijn en vitamine C. Deze laatste optie zou ook helpen bij acne. Een rosacea behandeling met natuurlijke middelen kan de aandoening enige tijd verminderen. Maar wilt u er echt vanaf komen, dan raden wij een rosacea behandeling met laser aan. Deze behandeling kunt u op een veilige manier uit laten voeren door onze huidspecialisten. Zij hebben al talloze mensen geholpen met deze techniek. Deze behandeling is bewezen effectief en u zult verstelt staan van het verschil. Voor u de rosacea behandeling ondergaat leggen wij u alles duidelijk uit. Ook tijdens de nazorg laten wij u niet in de steek. Graag vertellen wij u meer over de rosacea behandeling door middel van laser die u in onze kliniek kunt laten uitvoeren.

Rosacea behandeling met laser

Wij van Sya Skin Clinic werken uitsluitend met de meest geavanceerde merken en apparatuur. Daarmee garanderen wij uw veiligheid tijdens de behandeling. Ook onze rosacea behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een vaatlaser van de hoogste kwaliteit. Wij nemen absoluut geen risico’s wat betreft uw gezondheid. Ook worden al onze behandelingen uitgevoerd door specialisten op dat gebied. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent. De roodheid van de huid die wordt veroorzaakt door couperose wordt door middel van een vaatlaser veilig en effectief verwijderd. De roodheid ontstaat door verwijding van bloedvaatjes. Deze absorberen energie dat vervolgens wordt omgezet in warmte. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat de bloedvaatjes stollen of dichtschroeien. Uw lichaam doet vervolgens de rest en ruimt alles op. Door middel van deze rosacea behandeling met laser wordt de roodheid in de huid onzichtbaar. Om uw huid te beschermen tegen de warmte wordt er tegelijkertijd gebruik gemaakt van een koelsysteem. Hierdoor wordt de gevoeligheid van de rosacea behandeling sterk verminderd. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de omliggende, gezonde huid wordt aangetast tijdens de rosacea behandeling met laser. De omliggende huidstructuren worden niet beschadigd door het laserlicht.

Lasertherapie

Wat kunt u verwachten?

Voor veel mensen is het een grote stap om een rosacea behandeling te ondergaan. Tijdens gesprekken met klanten horen wij vaker dat mensen alles al geprobeerd hebben om er vanaf te komen, waaronder ook een rosacea natuurlijk behandeling. De laatste stap is vaak een professionele behandeling door onze huidspecialisten. Wij begrijpen dat een rosacea behandeling veel vragen oproept. Daarom nodigen wij u graag uit voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw hulpvraag en zal er een huidanalyse worden uitgevoerd bij u. Vervolgens leggen wij uit hoe de rosacea behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u hier alle tijd om al uw vragen te stellen aan onze huidspecialist. Daarna gaan we een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan opstellen. Alle stappen en voorwaarden worden hierin opgenomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent indien u bij ons een rosacea behandeling wilt ondergaan. Natuurlijk kunt u er rustig over nadenken of u uw huidaandoening bij ons wilt laten behandelen. Wanneer u besluit het traject te starten, zullen wij een afspraak inplannen voor de rosacea behandeling. Voor u het weet bent u van deze vervelende huidaandoening verlost.

Onze tevreden klanten

Een fijne Deluxe HydraFacial behandeling gehad bij Sumeyra. Zij werkt zeer professioneel en beschikt over veel kennis die ze graag met je deelt. Ik merk al verschil na een behandeling. Ik kan SYA SKIN CLINIC zeker aanraden.
Sara Bentschap Knook
13:01 29 Nov 22
Beste plek in Lelystad! Laser ontharen – grootste aanrader ever. Na drie behandelingen bijna geen haartjes meer te zien! En huidbehandelingen ideale me time😊Erg professioneel, heel lief. Ik kijk uit elk maand om terug te komen!DEFINITELY RECOMMEND!
Klaudia R
10:44 02 Nov 22
Sumerya is een spontane dame en neemt de tijd voor je. Ze bekijkt je huid grondig en komt met een goed en uitgebreid advies welke behandeling het beste bij je huid past! Ze adviseert je goed en is zeer vakkundig. Ze is een gedreven professional met passie voor haar vak. Ik ben heel erg tevreden en kom zeker terug.
F Orhan
20:25 25 Oct 22
Vriendelijk en gepassioneerd. Zeer ervaren. Waarschuwt tijdig als het gaat branden. Ik heb er slechts 2 x geweest, maar is zeker mijn vaste adres. De lijn waarmee ze werkt, gebruik ik ook thuis. Een aanrader
Denice Jodha
13:36 25 Oct 22
Heidi
13:02 04 Oct 22
Ik ben behandeld voor adertjes in mijn gezicht en wat een resultaat!! Daarna nog wat gezicht behandelingen en ben meer dan zeer tevreden. Er word duidelijk uitgelegd en tijd voor je genomen. Gewoon echt top👍🏼
Daniel Tak
13:24 24 Aug 22
Hele fijne huidtherapeut. Kijkt goed naar het probleem om vervolgens samen te bespreken wat de beste opties zijn!
Gabriella Salazar
10:21 02 Aug 22
Outstanding experience from the first appointment to being discharged . Very professional , friendly and fantastic outcome .
Valeria Tarpan
11:24 11 Jul 22
Ik ben zeer zeker tevreden over SYA skin . De behandelingen die ik hebt gedaan bij haar zijn goed ik zie zeker verandering in me gezicht ze is vriendelijk werk goed netjes en het is schoon. Top service. Sinds kort begonnen met laseren ! Everthing is top ! Zeker een aanrader mensen
Zeynep Sayan
12:52 01 Jul 22
Sinds vorig jaar november ben ik nieuw bij SYA SKIN CLINIC. Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden en zie ik daadwerkelijk resultaat. Bij SYA SKIN CLINIC ben ik nog bezig met de behandelingen: laseren gezicht, oksels en bikinilijn en na elke behandeling zie ik een heel mooi resultaat.Afgelopen jaar had ik veel last van irritatie plekken rondom mijn kin. Ik heb recentelijk een gezichtsbehandeling gedaan en het is na 1 behandeling al zo goed als weg. Bij SYA SKIN CLINIC ervaar ik een veilig en betrouwbaar gevoel, waardoor ik er met plezier heen ga.Het contact onderling is heel gemoedelijk en het fijne is dat deze vriendelijke dame altijd mee denkt en ruim advies geeft. Tijdens een vervolgafspraak wordt er altijd gevraagd hoe het in de tussentijd is verlopen en wordt er advies gegeven om beter resultaat te zien.Deze dame werkt hygiënisch en professioneel en daarom raad ik haar zeker aan ♥️
J.
22:18 30 Jun 22
De specialist is een hele vriendelijke dame die passie uitstraalt voor haar werk. Ze kijkt goed naar wat de huid nodig heeft en past de behandelingen en thuisproducten daar goed op aan. Ook vind ik het merk waar mee gewerkt wordt echt top. Ik ben super tevreden!!
Sangieta
07:24 10 Jun 22
Wát een specialist. Geloof mij, ik ben jaren lang overal en nergens heen geweest voor mijn acne huid (+ littekens), ik heb honderden euro’s uitgeven aan behandelingen en producten en niks mocht baten. Totdat ik via een vriendin terecht kwam bij SYA Skin Clinic, wat een topper. Eerst was ik sceptisch, (want als zoveel geld uitgegeven aan teleurstellingen bij andere klinieken/salons) maar toch gaf ik haar de voordeel van de twijfel na resultaten gezien te hebben van de vriendin, dit zou mijn laatste optie zijn. Ik heb er bijna geen woorden voor. Ze is duidelijk heel gespecialiseerd en gepassioneerd in haar vak, dat merk je aan alles. Mijn huid is na een paar behandelingen al als nieuw, en elke keer weer zie en voel je duidelijk verschil, al na je 1e behandeling. De producten die ze aanraad zijn ook fijn in thuis gebruik. Ook denkt ze graag met je mee als er iets is. Ik ga noooit meer onzeker de deur uit, en geen teleurstelling meer als ik in de spiegel kijk. Echt, dankjewel! 🥺
Quinty van Duijn
12:43 01 Jun 22
Bij Sya Skin Clinic wordt je professioneel en enthousiast geholpen door een eerlijke, betrouwbare en zeer ervaren vakvrouw.Je voelt je welkom in haar praktijk en ze denkt goed met je mee. Ik ben zelf voor de behandeling van mesotherapie geweest en ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Ramin Taghat
19:16 25 May 22
Gette Jozefzoon
12:07 20 Apr 22
Er wordt goed geluisterd en meegedacht over een juiste behandeling. Resultaten zijn super en de behandeling is zeer fijn.
Yolanda
08:49 20 Apr 22
Goed geregeld!
Yusuf Eroglu
14:33 05 Apr 22
great contact and treatment effects. I am very happy I had acne problems and scars on my face but now my skin looks much better. I heartily recommend it
Agnieszka Ambryszewska
14:13 05 Mar 22
professionele behandelingenSchoone werkplekVriendelijk VerwelkomtPerfecte specialist
RBPowerZ
14:21 19 Feb 22
Zeer deskundig en professioneel. Goede behandelingen gehad en fantastisch resultaat. Sterke aanrader!
Rash Mokiem
22:21 17 Feb 22
Mijn ervaring met deze zeer ambitieuze specialist heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hier mag je uitgaan van kwaliteit! Persoonlijk advies en oprechte interesse om jou doel te behalen! Thank you for your work so far!
E Brera
09:46 04 Jan 22
Super goede behandelingen, ook voor de donkere huid!
Sharissa Devis
12:33 31 Dec 21
Super vriendelijke dame, duidelijke uitleg gekregen over de behandeling en behandelplan. Professionele kliniek en de locatie is goed bereikbaar. Uitstekende ervaring, kom zeker terug naar hier!
Rum Y
12:00 20 Dec 21
Missz Unknwn
12:22 08 Dec 21
Paar weken langs geweest voor een intake en een behandelplan opgesteld. Afgelopen week mijn 2de behandeling (een diepte reiniging en laser behandeling) ondergaan. Ik ben erg tevreden over de afgelopen 2 behandelingen en ik verheug mij erg op de volgende afspraken. Erg vriendelijk, hygiënisch, denkt met je mee !
Isabelle Geraets
21:08 25 Nov 21
Werkt zeer professioneel. Ik heb zowel gezichtsbehandelingen gehad als laserbehandelingen. Toen ik op vakantie was, waren familiegenoten zeer geshockeerd vanwege het resultaat van mijn gezicht. Velen hebben gezegd dat mijn gezicht gezonder uitzag en het mooi glom. Kom zeker weer terug voor meerdere gezichtsbehandelingen. De kliniek raadde mij een product aan waar ik zeker fan van ben geworden :)! Ze verkoopt kwalitatieve producten. Tevens begonnen met de laserbehandelingen. Eerste laserbehandeling ging zeer goed en zag direct een verschil met de plek dat gelaserd was en de plek dat niet gelaserd was. Dus je ziet niet pas effect na het douchen of na een paar dagen, maar DIRECT! In het kort: zeker een aanrader voor een gezonde en mooie huid!
Z Z
21:34 24 Nov 21
Professionele huidtherapeut die duidelijk weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Aanwinst voor Lelystad, ga zo door!
Rubina Koster
10:49 06 Nov 21
Ik heb vandaag een behandeling gehad en ik ben zeer tevreden. Dame weet wat ze doet en weet waar ze het over heeft. Ze heeft een vaste klant erbij.Bedankt voor de tips. Ga zo door ❤️
Zineb Idrissi
19:41 16 Sep 21
Zeer tevreden na de eerste behandeling zag je gelijk verschil. Huid is rustiger op naar de 3de behandeling
oirda ahabri
14:33 14 Sep 21
Altijd super fijne en effectieve behandelingen gehad. Nu al bijna een jaar verder en zie een enorm verschil in mn huid. Zeker een aanrader!
Neiva Jamassim
15:02 30 Aug 21
Heerlijke sfeer, ze is heel gezellig en erg klantvriendelijk 😍 ik had een hele onzuivere gezicht, dat is nu niet meer het geval. Zeker een aanrader 💯
Rabia Kilicaslan
16:47 05 Jul 21
Sinds ik naar SYA SKIN CLINIC ga zie ik een heel groot verschil. Ik raad iedereen aan met huidproblemen om bij deze huidtherapeut te komen!! Ze laat je gezicht weer stralen!!
Madalena Carvalho Lopes
10:51 13 May 21
Super goede behandeling gehad!! De ruimte was mooi en netjes. De huidtherapeute weet waar ze het over heeft en is erg professioneel. Door de behandeling en de producten ziet mijn huid er weer stralend uit. Meteen de volgende afspraak gepland voor over 2 weken.
Roumaisae Mahria
16:33 07 May 21
Ik raad iedereen deze kliniek aan! De huidtherapeut denkt met je mee en geeft altijd eerlijk advies over de behandelingen en producten. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi, stralend en gezond uitgezien!
Susan A
18:21 04 May 21
Sumeyra A
18:16 04 May 21
Goede ervaring gehad! Zeker voor herhaling vatbaar
Mucahid Acikgoz
17:54 04 May 21

Een behandeling van rosacea bij Sya Skin Clinic

Zoals u ziet doen wij er alles aan bij Sya Skin Clinic om u volledig voor te bereiden op onze behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt in onze kliniek. U kunt met al uw vragen over de behandeling van rosacea of één van onze andere behandelingen altijd bij ons terecht. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om eens kennis te komen maken met onze kliniek en huidspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u van harte welkom!

Neem direct contact op!

  Hours

  Ma tot vr: 9:30 — 21:00
  Za: 10:00 — 17:00
  Zo: GESLOTEN

  Location

  Middendreef 273
  8233 GT, Lelystad

  Contact

  0320 84 13 69
  06 27 45 11 12
  info@syaskinclinic.nl