Site Logotype

Pigmentvlekken laseren

 

Heeft u veel last van pigmentvlekken? Dan kunt u wellicht de pigmentvlekken laten laseren om er vanaf te komen. Wij van Sya Skin Clinic hebben specialisten in dienst op het gebied van pigmentvlekken laseren. Zo weet u zeker dat u in vertrouwde handen bent gedurende de behandeling. Onze gediplomeerde huidtherapeuten kunnen verschillende soorten van pigmentstoornissen behandelen. Natuurlijk bekijken we eerst met u of pigmentvlekken laseren de juiste behandelmethode voor u is. Er zijn namelijk ook andere mogelijkheden om van pigmentvlekken af te komen. Wij van Sya Skin Clinic hebben jarenlange ervaring in pigmentvlekken laseren. Wij voeren allerlei cosmetische en professionele behandelingen uit. Al deze behandelingen worden uitsluitend door professionals op dat gebied uitgevoerd. Pigmentvlekken laten laseren is niet zomaar iets. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij merken dan ook dat veel mensen hier tegenop zien. Ze wachten lange tijd om de pigmentvlekken te laten laseren of anderzijds te behandelen. Wij garanderen u dat u bij Sya Skin Clinic in goede handen bent. Wij hebben dan ook als missie gesteld om u zich al vóór de behandeling vertrouwd en veilig bij ons te laten voelen. Dit gevoel staat in onze kliniek centraal. Om u dit vertrouwen te kunnen geven werken wij uitsluitend met professionele huidtherapeuten die tevens gespecialiseerd zijn in bepaalde behandelingen. Ook leggen wij u stap voor stap uit wat pigmentvlekken laseren of één van onze andere behandelingen precies inhoudt. Heeft u alvast vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team helpt u graag verder met al uw vragen over pigmentvlekken laseren of één van de andere behandelingen.

 

Wat zijn pigmentvlekken en hoe kom je er van af?

De één heeft te veel pigment in de huid, de ander heeft juist veel te weinig pigment in de huid. Er is dus niet één soort pigmentstoornis, maar er zijn verschillende soorten. Daarom is het belangrijk om te kijken of pigmentvlekken laseren de juiste behandelmethode voor u is. Om er vanaf te komen is pigmentvlekken laseren namelijk een mogelijkheid, maar ook een medische peeling behoort tot de mogelijkheden om van pigmentvlekken af te komen. Maar wat zijn pigmentvlekken eigenlijk? In de diepere huidlagen zitten pigmentcellen die pigment aanmaken. Dit pigment bepaalt onder andere onze huidskleur. De grootte en het aantal melanine (pigmentkorrels) in de huid bepalen de huidskleur van iemand. Het kan zijn dat het proces van het aanmaken van pigment wordt verstoord. Er kunnen ophopingen van melanine, ook wel pigmentvlekken genaamd, ontstaan. Hierdoor ontstaan er vlekken op de huid. Veel mensen ervaren dit als zeer vervelend, met name als dit duidelijk zichtbaar is in het gezicht. Wij begrijpen dat u hier graag vanaf wilt. Pigmentvlekken laseren is wellicht de mogelijkheid voor u om er van af te komen. Onze huidtherapeuten kunnen u hierbij helpen.

Laseren pigmentvlekken gezicht

Met name in het gezicht worden pigmentvlekken als erg vervelend ervaren. Gelukkig zijn pigmentvlekken in de meeste gevallen niet gevaarlijk voor onze gezondheid, maar wij begrijpen dat met name de vlekken in het gezicht wel als zeer hinderlijk worden ervaren en dat u hier zo snel mogelijk vanaf wilt komen. Het laten laseren van pigmentvlekken in het gezicht behoort tot de mogelijkheden in onze kliniek. Dit wordt uitsluitend gedaan door gediplomeerde huidtherapeuten. Wij nemen geen enkel risico wat betreft uw gezondheid. Het laten laseren van pigmentvlekken in het gezicht kunt u dan ook veilig laten uitvoeren door onze specialisten. Voor u deze behandeling ondergaat leggen wij u uitgebreid uit wat er gaat gebeuren tijdens het laseren van de pigmentenvlekken in uw gezicht. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u goed voorbereid op de behandeling. Wij werken op deze manier zodat u met een vertrouwd gevoel de behandeling kunt ondergaan. Wij begrijpen dat het vervelend is als u de behandelkamer inloopt zonder te weten wat de behandeling precies inhoudt. Daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek voor het laseren van de pigmentvlekken in het gezicht. Graag leggen wij u meer uit over hoe deze intake eruit ziet.

 

Zo gaat een behandeling bij Sya Skin Clinic in zijn werk

U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een intakegesprek aanvragen met één van onze huidtherapeuten. Samen met u bespreken we uw hulpvraag en gaan we bekijken of we iets voor u kunnen betekenen. Ook wordt er tijdens deze eerste afspraak een huidanalyse uitgevoerd. We bekijken of we de pigmentvlekken kunnen laseren of dat er een andere behandeling nodig is. Natuurlijk leggen wij u uitgebreid uit wat de behandeling inhoudt en hoe u zich hier op kunt voorbereiden. Alle vragen die bij u opkomen kunt u direct stellen aan onze specialisten. Kunnen we uw pigmentvlekken laseren? Dan gaan we hiervoor samen een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan opstellen. Alle stappen en voorwaarden van de behandeling worden duidelijk aan u uitgelegd en in het plan gezet. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en kunt u thuis alles nog even rustig doornemen. Heeft u besloten dat u de pigmentvlekken wilt laten laseren in onze kliniek? Dan plannen we u in voor de behandeling en gaan wij uw droomhuid realiseren.

Veilig en vertrouwd pigmentvlekken laseren bij Sya Skin Clinic

Zoals u heeft kunnen lezen proberen wij er alles aan te doen dat u zich op uw gemak voelt tijdens onze behandelingen. We bereiden alles samen met u voor zodat u precies weet waar u aan toe bent. Niet alleen voor pigmentvlekken laseren kunt u bij Sya Skin Clinic terecht, ook voor andere behandelingen bent u bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere behandelingen tegen kalknagels, carboxy therapie, rosacea en coagulatie. Wij werken uitsluitend met de meest geavanceerde merken en apparatuur. Daarnaast zijn al onze huidtherapeuten gediplomeerd en zijn de lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Wilt u uw pigmentvlekken laten laseren door ons? Of heeft u hier of nog andere vragen over huidtherapie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.