Site Logotype

Pigment vlekken laseren

 

Heeft u veel last van pigmentvlekken? Dan kunt u wellicht de pigmentvlekken laten laseren om er vanaf te komen. Wij van Sya Skin Clinic hebben specialisten in dienst op het gebied van pigmentvlekken laseren. Zo weet u zeker dat u in vertrouwde handen bent gedurende de behandeling. Onze gediplomeerde huidtherapeuten kunnen verschillende soorten van pigmentstoornissen behandelen. Natuurlijk bekijken we eerst met u of pigmentvlekken laseren de juiste behandelmethode voor u is. Er zijn namelijk ook andere mogelijkheden om van pigmentvlekken af te komen. Wij van Sya Skin Clinic hebben jarenlange ervaring in pigmentvlekken laseren. Wij voeren allerlei cosmetische en professionele behandelingen uit. Al deze behandelingen worden uitsluitend door professionals op dat gebied uitgevoerd. Pigmentvlekken laten laseren is niet zomaar iets. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij merken dan ook dat veel mensen hier tegenop zien. Ze wachten lange tijd om de pigmentvlekken te laten laseren of anderzijds te behandelen. Wij garanderen u dat u bij Sya Skin Clinic in goede handen bent. Wij hebben dan ook als missie gesteld om u zich al vóór de behandeling vertrouwd en veilig bij ons te laten voelen. Dit gevoel staat in onze kliniek centraal. Om u dit vertrouwen te kunnen geven werken wij uitsluitend met professionele huidtherapeuten die tevens gespecialiseerd zijn in bepaalde behandelingen. Ook leggen wij u stap voor stap uit wat pigmentvlekken laseren of één van onze andere behandelingen precies inhoudt. Heeft u alvast vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team helpt u graag verder met al uw vragen over pigmentvlekken laseren of één van de andere behandelingen.

Wat zijn pigmentvlekken en hoe kom je er vanaf?

Laseren pigmentvlekken op het gezicht

Met name in het gezicht worden pigmentvlekken als erg vervelend ervaren. Gelukkig zijn pigmentvlekken in de meeste gevallen niet gevaarlijk voor onze gezondheid, maar wij begrijpen dat met name de vlekken in het gezicht wel als zeer hinderlijk worden ervaren en dat u hier zo snel mogelijk vanaf wilt komen. Het laten laseren van pigmentvlekken in het gezicht behoort tot de mogelijkheden in onze kliniek. Dit wordt uitsluitend gedaan door gediplomeerde huidtherapeuten. Wij nemen geen enkel risico wat betreft uw gezondheid. Het laten laseren van pigmentvlekken in het gezicht kunt u dan ook veilig laten uitvoeren door onze specialisten. Voor u deze behandeling ondergaat leggen wij u uitgebreid uit wat er gaat gebeuren tijdens het laseren van de pigmentenvlekken in uw gezicht. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u goed voorbereid op de behandeling. Wij werken op deze manier zodat u met een vertrouwd gevoel de behandeling kunt ondergaan. Wij begrijpen dat het vervelend is als u de behandelkamer inloopt zonder te weten wat de behandeling precies inhoudt. Daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek voor het laseren van de pigmentvlekken in het gezicht. Graag leggen wij u meer uit over hoe deze intake eruit ziet.

Zo gaat een behandeling bij Sya Skin Clinic in zijn werk

U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een intakegesprek aanvragen met één van onze huidtherapeuten. Samen met u bespreken we uw hulpvraag en gaan we bekijken of we iets voor u kunnen betekenen. Ook wordt er tijdens deze eerste afspraak een huidanalyse uitgevoerd. We bekijken of we de pigmentvlekken kunnen laseren of dat er een andere behandeling nodig is. Natuurlijk leggen wij u uitgebreid uit wat de behandeling inhoudt en hoe u zich hier op kunt voorbereiden. Alle vragen die bij u opkomen kunt u direct stellen aan onze specialisten. Kunnen we uw pigmentvlekken laseren? Dan gaan we hiervoor samen een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan opstellen. Alle stappen en voorwaarden van de behandeling worden duidelijk aan u uitgelegd en in het plan gezet. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en kunt u thuis alles nog even rustig doornemen. Heeft u besloten dat u de pigmentvlekken wilt laten laseren in onze kliniek? Dan plannen we u in voor de behandeling en gaan wij uw droomhuid realiseren.

Veilig en vertrouwd pigmentvlekken laseren bij Sya Skin Clinic

Zoals u heeft kunnen lezen proberen wij er alles aan te doen dat u zich op uw gemak voelt tijdens onze behandelingen. We bereiden alles samen met u voor zodat u precies weet waar u aan toe bent. Niet alleen voor pigmentvlekken laseren kunt u bij Sya Skin Clinic terecht, ook voor andere behandelingen bent u bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere behandelingen tegen kalknagels, carboxy therapie, rosacea en coagulatie. Wij werken uitsluitend met de meest geavanceerde merken en apparatuur. Daarnaast zijn al onze huidtherapeuten gediplomeerd en zijn de lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Wilt u uw pigmentvlekken laten laseren door ons? Of heeft u hier of nog andere vragen over huidtherapie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Onze tevreden klanten

Fijne ontvangst, duidelijke uitleg wat betreft mogelijkheden behandeling, gelegenheid tot stellen v vragen.
Rhianne Jongkind
15:42 09 Feb 23
Zeer deskundig persoon die hier werkt. Erg blij mee!
Khadija Abidi
10:45 09 Feb 23
Onlangs mijn andere pigmentvlekken laten laseren. Ben heel tevreden over de behandeling en resultaat. Je bent in veilige handen bij een kundig en professioneel professional, die met je mee denkt en van advies en informatie voorziet.
nafije kadrija
12:59 24 Jan 23
Vakkundig en vriendelijk.
brb
09:17 21 Jan 23
Het voelt altijd als een feestje als ik naar een afspraak bij Sya ga! Ze weet wat ze doet en heeft kennis van de producten en behandelingen die ze geeft. Ze heeft mij enorm geholpen met mijn huid en raad haar zeker aan iedereen aan🫶🏻✨
Greetje Woord
16:27 10 Jan 23
Elke keer super goed geholpen bij SYA SKIN CLINIC. Ze heeft veel verstand van haar vak en ik merk steeds weer vooruitgang. Heel tevreden met de behandelingen en de goede zorgen.
Jessley Lemay
15:43 10 Jan 23
Onlangs pigment vlek laten laseren. Ben heel blij met het eindresultaat, waardoor ik mijn andere pigmenten ook wil aanpakken. Sya Skin Clinic is professioneel en kundig in haar vak en je word gerust gesteld bij spanning.
Fie Kad
10:22 19 Dec 22
Een fijne Deluxe HydraFacial behandeling gehad bij Sumeyra. Zij werkt zeer professioneel en beschikt over veel kennis die ze graag met je deelt. Ik merk al verschil na een behandeling. Ik kan SYA SKIN CLINIC zeker aanraden.
Sara Bentschap Knook
13:01 29 Nov 22
Beste plek in Lelystad! Laser ontharen – grootste aanrader ever. Na drie behandelingen bijna geen haartjes meer te zien! En huidbehandelingen ideale me time😊Erg professioneel, heel lief. Ik kijk uit elk maand om terug te komen!DEFINITELY RECOMMEND!
Klaudia R
10:44 02 Nov 22
Sumerya is een spontane dame en neemt de tijd voor je. Ze bekijkt je huid grondig en komt met een goed en uitgebreid advies welke behandeling het beste bij je huid past! Ze adviseert je goed en is zeer vakkundig. Ze is een gedreven professional met passie voor haar vak. Ik ben heel erg tevreden en kom zeker terug.
F Orhan
20:25 25 Oct 22
Vriendelijk en gepassioneerd. Zeer ervaren. Waarschuwt tijdig als het gaat branden. Ik heb er slechts 2 x geweest, maar is zeker mijn vaste adres. De lijn waarmee ze werkt, gebruik ik ook thuis. Een aanrader
Denice Jodha
13:36 25 Oct 22
Heidi
13:02 04 Oct 22
Ik ben behandeld voor adertjes in mijn gezicht en wat een resultaat!! Daarna nog wat gezicht behandelingen en ben meer dan zeer tevreden. Er word duidelijk uitgelegd en tijd voor je genomen. Gewoon echt top👍🏼
Daniel Tak
13:24 24 Aug 22
Hele fijne huidtherapeut. Kijkt goed naar het probleem om vervolgens samen te bespreken wat de beste opties zijn!
Gabriella Salazar
10:21 02 Aug 22
Outstanding experience from the first appointment to being discharged . Very professional , friendly and fantastic outcome .
Valeria Tarpan
11:24 11 Jul 22
Ik ben zeer zeker tevreden over SYA skin . De behandelingen die ik hebt gedaan bij haar zijn goed ik zie zeker verandering in me gezicht ze is vriendelijk werk goed netjes en het is schoon. Top service. Sinds kort begonnen met laseren ! Everthing is top ! Zeker een aanrader mensen
Zeynep Sayan
12:52 01 Jul 22
Sinds vorig jaar november ben ik nieuw bij SYA SKIN CLINIC. Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden en zie ik daadwerkelijk resultaat. Bij SYA SKIN CLINIC ben ik nog bezig met de behandelingen: laseren gezicht, oksels en bikinilijn en na elke behandeling zie ik een heel mooi resultaat.Afgelopen jaar had ik veel last van irritatie plekken rondom mijn kin. Ik heb recentelijk een gezichtsbehandeling gedaan en het is na 1 behandeling al zo goed als weg. Bij SYA SKIN CLINIC ervaar ik een veilig en betrouwbaar gevoel, waardoor ik er met plezier heen ga.Het contact onderling is heel gemoedelijk en het fijne is dat deze vriendelijke dame altijd mee denkt en ruim advies geeft. Tijdens een vervolgafspraak wordt er altijd gevraagd hoe het in de tussentijd is verlopen en wordt er advies gegeven om beter resultaat te zien.Deze dame werkt hygiënisch en professioneel en daarom raad ik haar zeker aan ♥️
J.
22:18 30 Jun 22
De specialist is een hele vriendelijke dame die passie uitstraalt voor haar werk. Ze kijkt goed naar wat de huid nodig heeft en past de behandelingen en thuisproducten daar goed op aan. Ook vind ik het merk waar mee gewerkt wordt echt top. Ik ben super tevreden!!
Sangieta
07:24 10 Jun 22
Wát een specialist. Geloof mij, ik ben jaren lang overal en nergens heen geweest voor mijn acne huid (+ littekens), ik heb honderden euro’s uitgeven aan behandelingen en producten en niks mocht baten. Totdat ik via een vriendin terecht kwam bij SYA Skin Clinic, wat een topper. Eerst was ik sceptisch, (want als zoveel geld uitgegeven aan teleurstellingen bij andere klinieken/salons) maar toch gaf ik haar de voordeel van de twijfel na resultaten gezien te hebben van de vriendin, dit zou mijn laatste optie zijn. Ik heb er bijna geen woorden voor. Ze is duidelijk heel gespecialiseerd en gepassioneerd in haar vak, dat merk je aan alles. Mijn huid is na een paar behandelingen al als nieuw, en elke keer weer zie en voel je duidelijk verschil, al na je 1e behandeling. De producten die ze aanraad zijn ook fijn in thuis gebruik. Ook denkt ze graag met je mee als er iets is. Ik ga noooit meer onzeker de deur uit, en geen teleurstelling meer als ik in de spiegel kijk. Echt, dankjewel! 🥺
Quinty van Duijn
12:43 01 Jun 22
Bij Sya Skin Clinic wordt je professioneel en enthousiast geholpen door een eerlijke, betrouwbare en zeer ervaren vakvrouw.Je voelt je welkom in haar praktijk en ze denkt goed met je mee. Ik ben zelf voor de behandeling van mesotherapie geweest en ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Ramin Taghat
19:16 25 May 22
Gette Jozefzoon
12:07 20 Apr 22
Er wordt goed geluisterd en meegedacht over een juiste behandeling. Resultaten zijn super en de behandeling is zeer fijn.
Yolanda
08:49 20 Apr 22
Goed geregeld!
Yusuf Eroglu
14:33 05 Apr 22
great contact and treatment effects. I am very happy I had acne problems and scars on my face but now my skin looks much better. I heartily recommend it
Agnieszka Ambryszewska
14:13 05 Mar 22
professionele behandelingenSchoone werkplekVriendelijk VerwelkomtPerfecte specialist
RBPowerZ
14:21 19 Feb 22
Zeer deskundig en professioneel. Goede behandelingen gehad en fantastisch resultaat. Sterke aanrader!
Rash Mokiem
22:21 17 Feb 22
Mijn ervaring met deze zeer ambitieuze specialist heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hier mag je uitgaan van kwaliteit! Persoonlijk advies en oprechte interesse om jou doel te behalen! Thank you for your work so far!
E Brera
09:46 04 Jan 22
Super goede behandelingen, ook voor de donkere huid!
Sharissa Devis
12:33 31 Dec 21
Super vriendelijke dame, duidelijke uitleg gekregen over de behandeling en behandelplan. Professionele kliniek en de locatie is goed bereikbaar. Uitstekende ervaring, kom zeker terug naar hier!
Rum Y
12:00 20 Dec 21
Missz Unknwn
12:22 08 Dec 21
Paar weken langs geweest voor een intake en een behandelplan opgesteld. Afgelopen week mijn 2de behandeling (een diepte reiniging en laser behandeling) ondergaan. Ik ben erg tevreden over de afgelopen 2 behandelingen en ik verheug mij erg op de volgende afspraken. Erg vriendelijk, hygiënisch, denkt met je mee !
Isabelle Geraets
21:08 25 Nov 21
Professionele huidtherapeut die duidelijk weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Aanwinst voor Lelystad, ga zo door!
Rubina Koster
10:49 06 Nov 21
Ik heb vandaag een behandeling gehad en ik ben zeer tevreden. Dame weet wat ze doet en weet waar ze het over heeft. Ze heeft een vaste klant erbij.Bedankt voor de tips. Ga zo door ❤️
Zineb Idrissi
19:41 16 Sep 21
Zeer tevreden na de eerste behandeling zag je gelijk verschil. Huid is rustiger op naar de 3de behandeling
oirda ahabri
14:33 14 Sep 21
Altijd super fijne en effectieve behandelingen gehad. Nu al bijna een jaar verder en zie een enorm verschil in mn huid. Zeker een aanrader!
Neiva Jamassim
15:02 30 Aug 21
Heerlijke sfeer, ze is heel gezellig en erg klantvriendelijk 😍 ik had een hele onzuivere gezicht, dat is nu niet meer het geval. Zeker een aanrader 💯
Rabia Kilicaslan
16:47 05 Jul 21
Sinds ik naar SYA SKIN CLINIC ga zie ik een heel groot verschil. Ik raad iedereen aan met huidproblemen om bij deze huidtherapeut te komen!! Ze laat je gezicht weer stralen!!
Madalena Carvalho Lopes
10:51 13 May 21
Super goede behandeling gehad!! De ruimte was mooi en netjes. De huidtherapeute weet waar ze het over heeft en is erg professioneel. Door de behandeling en de producten ziet mijn huid er weer stralend uit. Meteen de volgende afspraak gepland voor over 2 weken.
Roumaisae Mahria
16:33 07 May 21
Ik raad iedereen deze kliniek aan! De huidtherapeut denkt met je mee en geeft altijd eerlijk advies over de behandelingen en producten. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi, stralend en gezond uitgezien!
Susan A
18:21 04 May 21
Sumeyra A
18:16 04 May 21
Goede ervaring gehad! Zeker voor herhaling vatbaar
Mucahid Acikgoz
17:54 04 May 21

Een pigment behandeling bij Sya Skin Clinic

Cosmelan behandelingZoals u ziet doen wij er alles aan bij Sya Skin Clinic om u volledig voor te bereiden op onze behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt in onze kliniek. U kunt met al uw vragen over de behandeling van pigment of één van onze andere behandelingen altijd bij ons terecht. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om eens kennis te komen maken met onze kliniek en huidspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u van harte welkom!

Neem direct contact op!

  Hours

  Ma tot vr: 9:30 — 21:00
  Za: 10:00 — 17:00
  Zo: GESLOTEN

  Location

  Middendreef 273
  8233 GT, Lelystad

  Contact

  0320 84 13 69
  06 27 45 11 12
  info@syaskinclinic.nl