Site Logotype

Huidscan met de OBSERV 520x

Een goede huidscan vormt de basis voor het succes van een huidbehandeling. Iedere huid is immers anders. Door een uitgebreide huidscan uit te voeren, kunnen wij bepalen welke behandeling voor u het meest effectief is. Voor de huidscan van het gezicht maken wij gebruik van de OBSERV 520x. Dit apparaat vormt de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. Met de OBSERV 520X krijgen wij alle huidkenmerken haarscherp in beeld en kunnen wij ook de diepere huidlagen analyseren. Hierdoor krijgen wij een duidelijk beeld van de huidconditie en kunnen wij huidaandoeningen sneller herkennen. Hieronder leest u meer over de OBSERV 520X huidscan.

Waarom is een OBSERV 520x huidscan zo belangrijk?

De meeste huidaandoeningen ontwikkelen zich diep in de huid en worden pas na een aantal jaren  zichtbaar. De huidschade die in de tussentijd ontstaat is van de buitenkant niet zichtbaar. Met de OBSERV 520X kunnen we deze huidschade wél al ruim op tijd in het vizier krijgen. Door gebruik te maken van dit huidscan apparaat, kunnen onze huidtherapeuten huidschade bij de basis aanpakken.

Lichtmodi en posities van de OBSERV 520x

De OBSERV 520x kan huidkenmerken razendsnel zichtbaar maken. Dit huidscan apparaat maakt namelijk foto’s van het gezicht met 8 verschillende lichtmodi en 5 verschillende gezichtsposities. Dankzij de 5 posities krijgen onze huidtherapeuten een volledig en overzichtelijk huidbeeld waarin zelfs de kleinste details en huidverbeteringen aan het licht komen. Ook de 8 verschillende lichtmodi zorgen voor een duidelijke huidscan van het gezicht.

De 8 verschillende lichtmodi zijn:

1. Daglicht modus
    (Geeft meer inzicht in de huidconditie op het huidige moment)
2. Textuur
3. Pigmentatie
4. Roodheid
5. Parallel-gepolariseerde modus
    (Geeft een duidelijker beeld van o.a. de poriën, talgproductie en fijne lijntjes)
6. Cross-gepolariseerde modus
    (Geeft inzicht in vasculaire activiteit, couperose, rosacea, etc.)
7. True UV-licht modus
    (Brengt o.a. afwijkingen in pigmentatie en zonneschade aan het licht)
8. Gesimuleerde Woods modus
    (Geeft inzicht in het huidtype)

Wat wordt dankzij de huid scan met de OBSERV 520x allemaal zichtbaar?

Tijdens de huidscan maakt de OBSERV 520x foto’s van de huid. Op deze foto’s worden allerlei huidkenmerken, huidige en toekomstige huidproblemen zichtbaar.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Pigmentatiestoornissen
 • Huidschade door zonlicht
 • Gedehydrateerde huid/ milia (gerstekorrels)
 • Verdeling van melasmapigmentatie
 • Verstopte poriën
 • Overmatige talgklierproductie/ vette huid
 • Lage talgklierproductie/ droge huid
 • Gevoelige, dunne huid
 • Verhoornde huid
 • Huidveroudering zoals huidverslapping, rimpels en ouderdomspigmentatie
 • Huidoppervlaktetextuur
 • Roodheid, Couperose en Rosacea
 • Huidirritaties
 • Verminderde bloedcirculatie

Wat zijn de voordelen van een huidscan met de OBSERV 520x?

Wellicht vraagt u zich af wat nu de grootste voordelen zijn van een OBSERV 520x huidscan. We zetten ze voor u op een rijtje:

 • De OBSERV 520x huidscan zorgt voor een gedetailleerde weergave van alle huidkenmerken(Met het blote oog krijgen we geen duidelijk beeld van alle huidlagen, met de OBSERV 520x wel);
 • Dankzij de huidscan met de OBSERV 520x worden ook toekomstige huidproblemen in beeld gebracht;
 • De OBSERV 520x huidscan is volledig pijnloos en 100% veilig;
 • Geen bijwerkingen of hersteltijd;
 • Na de huidscan kan een persoonlijk behandelplan op maat worden gemaakt. Elk huidtype krijgt de juiste behandeling;
 • Met de huidscan worden ook de resultaten van de behandeling zichtbaar.

Wat kost een huidscan met de OBSERV 520x?

Wat zijn de kosten van deze huidscan? Hoewel een OBSERV 520x huidscan normaalgesproken redelijk prijzig is, bieden wij deze dienst gratis aan bij een intakeconsult (van € 29,-). Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat wij een behandelplan kunnen opstellen dat volledig is afgestemd op uw huid. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bepalen of u een dieptereiniging, een medische peeling, mesotherapie, microneedling of wellicht een andere behandeling nodig heeft. Dankzij dit persoonlijke behandelplan kunnen wij uw huid optimaal behandelen en wordt uw huid binnen de kortste keren zichtbaar beter en/of jonger. Bovendien kunnen wij met de OBSERV 520x ook de resultaten van de behandelingen monitoren. Er zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Wilt u ook graag uw huid verbeteren, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen en welke huidbehandeling het beste aansluit op uw huid? Neem dan contact op met Sya Skin Clinic. Onze huidtherapeuten beschikken over de juiste kennis en ervaring om u zo goed mogelijk te adviseren over huidverbetering en huidverjonging. Wij hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan en hebben een groot aanbod aan behandelingen. Welke behandeling voor u het meest geschikt is, dat bepalen we samen aan de hand van een OBSERV 520x huidscan. Bent u benieuwd wat de huidscan vertelt over uw huid? Plan dan gelijk een intakegesprek bij ons in.