Site Logotype

Huidtherapie

Heeft u last van huidproblemen? U bent niet de enige! Bijna 2 miljoen Nederlanders hebben een huidaandoening die het dagelijkse leven belemmert. Middels huidtherapie helpen wij u graag om huidproblemen te verminderen, te verwijderen en te voorkomen. Door een meer egale en stralende huid te creëren, kunt u weer zelfverzekerd de deur uit. Wij behandelen zowel acne, pigmentvlekken en littekens. Hieronder leest u meer over onze verschillende soorten behandelingen.

Huidtherapie

Hydrafacial

Droomt u van een mooie stralende huid? Maak dan gebruik van onze hydrafacial behandelingen. Onze huidtherapeuten stellen samen met u een behandelplan op, waarbij wij rekening houden met uw hulpvraag. Onze hydrafacial behandeling bestaat uit drie stappen en is volledig pijnloos. Wilt u meer weten over onze hydrafacial behandeling? Klik dan op de knop hieronder om direct naar onze hydrafacial behandeling pagina te gaan. Hier vindt u ook meer informatie over wat de behandeling precies inhoudt en kunt u antwoorden vinden op de meeste gestelde vragen over deze behandeling.

acne behandeling

Acnebehandeling

Eén van de meest voorkomende behandelingen die wij aanbieden binnen huidtherapie is de acnebehandeling. Onze huidtherapeuten behandelen alle soorten acne en acnelittekens. Of u nu vooral last heeft van mee-eters of van heftige ontstekingen – wij stellen een persoonlijk plan voor u op om de acne grondig aan te pakken. U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig om een acnebehandeling door ons te laten uitvoeren. Wat ook fijn is, is dat de acnebehandeling kan worden vergoed als u een aanvullende verzekering heeft. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar en pakket.

Pigmentbehandeling

Ook als u last heeft van pigmentvlekken, kunnen wij u van dienst zijn middels huidtherapie. Wij begrijpen dat de verkleuringen in uw huid voor onzekerheid kunnen zorgen. Wij bestuderen uw huid daarom aandachtig om een goed behandelplan op maat voor u op te stellen en zorgen ervoor dat de huid weer zijn natuurlijke kleur aanneemt. Onze huidtherapeuten zijn zeer ervaren in het behandelen en voorkomen van allerlei soorten pigmentvlekken. Pigmentbehandelingen kunnen een medische peeling, cosmelan, dermamelan of een laserbehandeling bevatten, afhankelijk van de soort pigmentvlekken.

Medische peeling

Medische peelings stimuleren het vernieuwingsproces van de huid en kunnen zo zorgen voor een gladdere en zachtere huid. De huid wordt tijdens deze vorm van huidtherapie namelijk geëxfolieerd met een vloeistof op basis van zuren. De soorten zuren kunnen worden ingedeeld in drie soorten, namelijk oppervlakkig, middeldiep en diep. Welk soort zuur wij gebruiken voor de medische peeling, stemmen wij uiteraard goed af op uw huidtype. De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit een (diepte)reiniging, medische peeling en een masker. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling een aantal keer worden herhaald.

Cosmelan en Dermamelan

Cosmelan en of Dermamelan is een zeer effectieve behandeling om dieper gelegen, hardnekkige pigmentaties te verwijderen bij alle huidtypes. Cosmelan is bedoeld voor zwangerschapsmasker (melasma) en dieper gelegen pigmentaties. We starten de behandeling met een voorbereidende medische peeling. Ongeveer 2 weken later wordt vervolgens een Cosmelan/Dermamelan 1 masker bij u aangebracht en krijgt u een aantal producten toegereikt waarmee u de huid thuis goed kunt verzorgen. U zult merken dat de pigmentatie sterk zal verminderen binnen enkele weken.

Microneedling

Microneedling

Microneedling kan een uitkomst bieden als u last heeft van (acne) littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën of een droge huid. Daarnaast kan deze vorm van huidtherapie ook worden ingezet bij striae of voor een algehele huidverbetering. Tijdens de behandeling wordt uw huid grondig gereinigd en wordt er een aangepaste serum op basis van uw hulpvraag aangebracht. Vervolgens wordt een apparaat met zeer fijne naaldjes gebruikt om kleine microkanaaltjes in de huid aan te brengen. Uw huid krijgt hierdoor het signaal om nieuwe cellen aan te maken en het herstelproces van de huid te versnellen. De huid wordt hierdoor steviger en elastischer. Voor een blijvend en optimaal resultaat is het raadzaam om de behandeling een aantal keer te herhalen.

Eyecon

Onze huidtherapeuten passen de Eyecon behandeling van Mesoestetic toe om de huid rondom de ogen te versterken en verbeteren. Heeft u last van hangende oogleden, lijntjes en rimpels rondom de ogen, donkere kringen of vochtwallen rondom de ogen? Dan kunt u zeer gebaat zijn bij deze vorm van huidtherapie. De behandeling met Eyecon bestaat uit 6-wekelijkse sessies. De ene week wordt er een speciale peeling uitgevoerd en de week daarop wordt er gewerkt met microneedling. Tussen de behandelingen door wordt aangeraden om de huid rondom de ogen goed in te smeren met een speciaal oogserum. Op deze manier bereikt u het optimale resultaat.

mesotherapie ervaringen
microneedling before and after

Coagulatie

Coagulatie is een vorm van huidtherapie die wordt ingezet om goedaardig verheven plekjes op de huid te verwijderen. Hierbij kunt u denken aan steelwratjes, ouderdomswratten, kersenwratjes (angiomen), gerstekorrels (millia) of kleine donkere verhevenheden op een donkere huid (papulosa nigra). Middels coagulatie kunnen onze huidtherapeuten verschillende huidproblemen gemakkelijk verwijderen. Dit wordt gedaan door het desbetreffende plekje te verhitten en direct te verwijderen. Na de behandeling ontstaat er een klein korstje. Dit korstje zal binnen enkele dagen eraf vallen en genezen. Het probleemgebied kan dus al verwijderd worden binnen één sessie.

Huidtherapeutische behandelingen bij Sya Skin Clinic

Wij doen er alles aan bij Sya Skin Clinic om u volledig voor te bereiden op onze behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt in onze kliniek. U kunt met al uw vragen over onze huidtherapie behandelingen of één van onze andere behandelingen altijd bij ons terecht. Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek om eens kennis te komen maken met onze kliniek en huidtherapeuten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u van harte welkom!

Neem direct contact op!