Site Logotype

Eyecon

De behandelkuur met Eyecon van Mesoestetic kan ingezet worden voor huidverbetering rondom de ogen.

Wat is eyecon?

De behandelkuur met Eyecon van Mesoestetic kan ingezet worden voor huidverbetering rondom de ogen. De huid rondom de ogen is velen maler dunner en gevoeliger dan de huid op het gezicht. Hierdoor is het nodig om huidproblemen rondom de ogen specifiek te behandelen. De Eyecon behandeling is speciaal gemaakt voor de huid rondom de ogen en is hiervoor de beste oplossing!

Eyecon kan ingezet worden bij de volgende indicaties:

  • Hangende oogleden
  • Fijne lijntjes en rimpels rondom ogen
  • Vochtwallen rondom ogen
  • Donkere kringen rondom ogen

De behandeling

De behandelkuur met Eyecon bestaat uit 6 behandelingen welke wekelijks plaatsvinden. Om en om wordt er een speciale peeling aangebracht en een microneedling met dermapen uitgevoerd. Tijdens de behandeling met een peeling wordt de huid rondom de ogen allereerst gereinigd, vervolgens wordt er een peeling aangebracht en tot slot wordt de behandeling afgesloten met een oogserum en zonnebrandcrème. De behandeling met een dermapen verloopt iets anders. Na het reinigen van de huid rondom de ogen wordt de dermapen behandeling uitgevoerd met een speciaal serum en afsluitend komt er een vliesmasker over de ogen. Tot slot wordt er zonnebrandcrème aangebracht. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de huid rondom de ogen zelf te behandelen met een oogserum. De huidtherapeut kan samen met u kijken welke oogserum het beste bij u past.

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.