Site Logotype

Elite IQ

Het vernieuwde Elite IQ laserapparaat biedt gemakkelijke en gepersonaliseerde laserbehandelingen voor ongewenste en/of overmatige haargroei met behulp van slimme technologie.

Ongewenste haargroei aanpakken

Het komt vaak voor dat men haargroei hebben op ongewenste gebieden zoals het gelaat, de bikinilijn of de oksels. Overmatige haargroei op deze plekken wordt in de maatschappij over het algemeen als ongewenst en onaantrekkelijk beschouwd. Gelukkig bestaat de mogelijkheid tot laser ontharen. Met de Elite IQ laser kan ongewenste haargroei effectief worden aangepakt.

Er zijn verschillende vormen en oorzaken van ongewenste haargroei. Zo kunnen bijvoorbeeld onderliggende medische aandoeningen zoals hirsutisme, hypertrichose en PCOS onder invloed van hormonen zorgen voor overmatige haargroei. Ook zwangerschap, medicijngebruik, overgewicht of menopauze kunnen bijdragen aan overmatige haargroei op ongewenste gebieden op het lichaam. Wat de oorzaak ook is, de Elite IQ zorgt ervoor dat ongewenste haargroei wordt tegengegaan.

Persoonlijk behandelplan

Wanneer men last heeft van ongewenste haargroei op het gezicht, de rug, borst, armen, oksels, bikinilijn en benen, wordt er eerst samen met de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hoewel epileren of harsen slechts tijdelijke oplossingen zijn, kunnen laserbehandelingen met de Elite IQ laser ervoor zorgen dat haargroei op ongewenste gebieden definitief wordt vernietigd. Hiervoor zijn gemiddeld drie tot zes behandelingen nodig met een interval van zes weken. Het exacte aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken verschilt per gebied en per persoon.

Hoe werkt laser ontharen met de Elite IQ?

Tijdens de laserbehandeling wordt laserlicht geschenen op het lichaamsdeel met ongewenste haargroei. Dit laserlicht wordt in een fractie van een milliseconde opgenomen door de bruine/zwarte pigmentcellen (melanine). Vervolgens wordt de lichtenergie omgezet in warmte, die het haar en het haarzakje beschadigt of vernietigt. Op deze manier wordt ook toekomstige haargroei geremd. Het ingebouwde koelsysteem van de Elite IQ laser zorgt ervoor dat de huid goed wordt beschermd tegen de warmte en dat de behandeling vrijwel pijnloos is.

De voordelen van de Elite IQ laser

De Elite IQ heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere laserapparaten. Zo beschikt de Elite IQ over twee laserlichten, namelijk de Alexandrite 755nm en de ND YAG 1064nm. Hierdoor is het apparaat uitermate geschikt voor de behandeling van zowel de lichte als de donkere huid.

Ook is de Elite IQ de enige laser met een melaninereader. Deze melaninereader, genaamd de Skintel®, is in staat om de hoeveelheid melanine in de huid op te meten. Op basis van de geconstateerde melaninehoeveelheid kan de meest effectieve en veilige behandelmethode voor uw huidtype worden bepaald.

Professionals in laserbehandelingen

De hoogopgeleide huidtherapeuten van Sya Skin Clinic beschikken over de nodige kennis en ervaring in het verwijderen van ongewenste haargroei met de Elite IQ laser. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in andere soorten laserbehandelingen, waaronder de behandeling van pigmentvlekken en de behandeling van vaatafwijkingen. Al onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor paramedici (KP). Bij al onze behandelingen werken wij uitsluitend met de meest geavanceerde merken en apparaten, waarvan de Elite IQ laser er één is.

De Elite IQ behandeling

FAQ's

Is een behandeling met de Elite IQ geschikt voor mij?

Een behandeling met de Elite IQ is voor vrijwel iedereen geschikt. Met dit laserapparaat kunnen namelijk veilige behandelingen worden uitgevoerd op alle huidtypes en haartypes. Dus heeft u ongewenste haargroei op het gezicht, de rug, borst, armen, oksels, bikinilijn en/of benen? Neem dan contact op met onze huidtherapeut. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op.

 

Wanneer zie ik resultaten van de Elite IQ laser behandeling?

Na elke behandeling kunt u een geleidelijke afname van de haardikte en de hoeveelheid haar in het behandelde gebied verwachten. Aangezien ontharingsbehandelingen alleen gericht zijn op haren in de actieve groeifase, zijn er vaak meerdere behandelingen nodig voor een volledige vernietiging van het haarzakje. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut het aantal benodigde behandelingen met u bespreken.

*Individuele resultaten variëren

 

Hoeveel behandelingen met de Elite IQ heb ik nodig?

Het aantal behandelingen en de duur ervan is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Dankzij het krachtige systeem van de Elite IQ zijn er gemiddeld slechts zo’n 3 tot 6 behandelingen nodig. De huidtherapeut bespreekt met u de benodigde sessies in uw specifieke geval.

*Individuele resultaten variëren


Waarom Elite IQ in plaats van andere ontharingsopties?

Het vernieuwde systeem van Cynosure heeft een zeer krachtige 755nm Alexandrite en 1064nm Nd:YAG laser. Daarnaast is de Elite IQ uitgerust met de Skintel-melaninelezertechnologie die uw specifieke huidtype leest en de behandelingsinstelling dienovereenkomstig aanpast. Hierdoor kunt u profiteren van een op maat gemaakte behandeling door het meest krachtige laserapparaat op de markt.

voeten verzorgen

Onze tevreden klanten

Fijne ontvangst, duidelijke uitleg wat betreft mogelijkheden behandeling, gelegenheid tot stellen v vragen.
Rhianne Jongkind
15:42 09 Feb 23
Zeer deskundig persoon die hier werkt. Erg blij mee!
Khadija Abidi
10:45 09 Feb 23
Onlangs mijn andere pigmentvlekken laten laseren. Ben heel tevreden over de behandeling en resultaat. Je bent in veilige handen bij een kundig en professioneel professional, die met je mee denkt en van advies en informatie voorziet.
nafije kadrija
12:59 24 Jan 23
Vakkundig en vriendelijk.
brb
09:17 21 Jan 23
Het voelt altijd als een feestje als ik naar een afspraak bij Sya ga! Ze weet wat ze doet en heeft kennis van de producten en behandelingen die ze geeft. Ze heeft mij enorm geholpen met mijn huid en raad haar zeker aan iedereen aan🫶🏻✨
Greetje Woord
16:27 10 Jan 23
Elke keer super goed geholpen bij SYA SKIN CLINIC. Ze heeft veel verstand van haar vak en ik merk steeds weer vooruitgang. Heel tevreden met de behandelingen en de goede zorgen.
Jessley Lemay
15:43 10 Jan 23
Onlangs pigment vlek laten laseren. Ben heel blij met het eindresultaat, waardoor ik mijn andere pigmenten ook wil aanpakken. Sya Skin Clinic is professioneel en kundig in haar vak en je word gerust gesteld bij spanning.
Fie Kad
10:22 19 Dec 22
Een fijne Deluxe HydraFacial behandeling gehad bij Sumeyra. Zij werkt zeer professioneel en beschikt over veel kennis die ze graag met je deelt. Ik merk al verschil na een behandeling. Ik kan SYA SKIN CLINIC zeker aanraden.
Sara Bentschap Knook
13:01 29 Nov 22
Beste plek in Lelystad! Laser ontharen – grootste aanrader ever. Na drie behandelingen bijna geen haartjes meer te zien! En huidbehandelingen ideale me time😊Erg professioneel, heel lief. Ik kijk uit elk maand om terug te komen!DEFINITELY RECOMMEND!
Klaudia R
10:44 02 Nov 22
Sumerya is een spontane dame en neemt de tijd voor je. Ze bekijkt je huid grondig en komt met een goed en uitgebreid advies welke behandeling het beste bij je huid past! Ze adviseert je goed en is zeer vakkundig. Ze is een gedreven professional met passie voor haar vak. Ik ben heel erg tevreden en kom zeker terug.
F Orhan
20:25 25 Oct 22
Vriendelijk en gepassioneerd. Zeer ervaren. Waarschuwt tijdig als het gaat branden. Ik heb er slechts 2 x geweest, maar is zeker mijn vaste adres. De lijn waarmee ze werkt, gebruik ik ook thuis. Een aanrader
Denice Jodha
13:36 25 Oct 22
Heidi
13:02 04 Oct 22
Ik ben behandeld voor adertjes in mijn gezicht en wat een resultaat!! Daarna nog wat gezicht behandelingen en ben meer dan zeer tevreden. Er word duidelijk uitgelegd en tijd voor je genomen. Gewoon echt top👍🏼
Daniel Tak
13:24 24 Aug 22
Hele fijne huidtherapeut. Kijkt goed naar het probleem om vervolgens samen te bespreken wat de beste opties zijn!
Gabriella Salazar
10:21 02 Aug 22
Outstanding experience from the first appointment to being discharged . Very professional , friendly and fantastic outcome .
Valeria Tarpan
11:24 11 Jul 22
Ik ben zeer zeker tevreden over SYA skin . De behandelingen die ik hebt gedaan bij haar zijn goed ik zie zeker verandering in me gezicht ze is vriendelijk werk goed netjes en het is schoon. Top service. Sinds kort begonnen met laseren ! Everthing is top ! Zeker een aanrader mensen
Zeynep Sayan
12:52 01 Jul 22
Sinds vorig jaar november ben ik nieuw bij SYA SKIN CLINIC. Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden en zie ik daadwerkelijk resultaat. Bij SYA SKIN CLINIC ben ik nog bezig met de behandelingen: laseren gezicht, oksels en bikinilijn en na elke behandeling zie ik een heel mooi resultaat.Afgelopen jaar had ik veel last van irritatie plekken rondom mijn kin. Ik heb recentelijk een gezichtsbehandeling gedaan en het is na 1 behandeling al zo goed als weg. Bij SYA SKIN CLINIC ervaar ik een veilig en betrouwbaar gevoel, waardoor ik er met plezier heen ga.Het contact onderling is heel gemoedelijk en het fijne is dat deze vriendelijke dame altijd mee denkt en ruim advies geeft. Tijdens een vervolgafspraak wordt er altijd gevraagd hoe het in de tussentijd is verlopen en wordt er advies gegeven om beter resultaat te zien.Deze dame werkt hygiënisch en professioneel en daarom raad ik haar zeker aan ♥️
J.
22:18 30 Jun 22
De specialist is een hele vriendelijke dame die passie uitstraalt voor haar werk. Ze kijkt goed naar wat de huid nodig heeft en past de behandelingen en thuisproducten daar goed op aan. Ook vind ik het merk waar mee gewerkt wordt echt top. Ik ben super tevreden!!
Sangieta
07:24 10 Jun 22
Wát een specialist. Geloof mij, ik ben jaren lang overal en nergens heen geweest voor mijn acne huid (+ littekens), ik heb honderden euro’s uitgeven aan behandelingen en producten en niks mocht baten. Totdat ik via een vriendin terecht kwam bij SYA Skin Clinic, wat een topper. Eerst was ik sceptisch, (want als zoveel geld uitgegeven aan teleurstellingen bij andere klinieken/salons) maar toch gaf ik haar de voordeel van de twijfel na resultaten gezien te hebben van de vriendin, dit zou mijn laatste optie zijn. Ik heb er bijna geen woorden voor. Ze is duidelijk heel gespecialiseerd en gepassioneerd in haar vak, dat merk je aan alles. Mijn huid is na een paar behandelingen al als nieuw, en elke keer weer zie en voel je duidelijk verschil, al na je 1e behandeling. De producten die ze aanraad zijn ook fijn in thuis gebruik. Ook denkt ze graag met je mee als er iets is. Ik ga noooit meer onzeker de deur uit, en geen teleurstelling meer als ik in de spiegel kijk. Echt, dankjewel! 🥺
Quinty van Duijn
12:43 01 Jun 22
Bij Sya Skin Clinic wordt je professioneel en enthousiast geholpen door een eerlijke, betrouwbare en zeer ervaren vakvrouw.Je voelt je welkom in haar praktijk en ze denkt goed met je mee. Ik ben zelf voor de behandeling van mesotherapie geweest en ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Ramin Taghat
19:16 25 May 22
Gette Jozefzoon
12:07 20 Apr 22
Er wordt goed geluisterd en meegedacht over een juiste behandeling. Resultaten zijn super en de behandeling is zeer fijn.
Yolanda
08:49 20 Apr 22
Goed geregeld!
Yusuf Eroglu
14:33 05 Apr 22
great contact and treatment effects. I am very happy I had acne problems and scars on my face but now my skin looks much better. I heartily recommend it
Agnieszka Ambryszewska
14:13 05 Mar 22
professionele behandelingenSchoone werkplekVriendelijk VerwelkomtPerfecte specialist
RBPowerZ
14:21 19 Feb 22
Zeer deskundig en professioneel. Goede behandelingen gehad en fantastisch resultaat. Sterke aanrader!
Rash Mokiem
22:21 17 Feb 22
Mijn ervaring met deze zeer ambitieuze specialist heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hier mag je uitgaan van kwaliteit! Persoonlijk advies en oprechte interesse om jou doel te behalen! Thank you for your work so far!
E Brera
09:46 04 Jan 22
Super goede behandelingen, ook voor de donkere huid!
Sharissa Devis
12:33 31 Dec 21
Super vriendelijke dame, duidelijke uitleg gekregen over de behandeling en behandelplan. Professionele kliniek en de locatie is goed bereikbaar. Uitstekende ervaring, kom zeker terug naar hier!
Rum Y
12:00 20 Dec 21
Missz Unknwn
12:22 08 Dec 21
Paar weken langs geweest voor een intake en een behandelplan opgesteld. Afgelopen week mijn 2de behandeling (een diepte reiniging en laser behandeling) ondergaan. Ik ben erg tevreden over de afgelopen 2 behandelingen en ik verheug mij erg op de volgende afspraken. Erg vriendelijk, hygiënisch, denkt met je mee !
Isabelle Geraets
21:08 25 Nov 21
Professionele huidtherapeut die duidelijk weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Aanwinst voor Lelystad, ga zo door!
Rubina Koster
10:49 06 Nov 21
Ik heb vandaag een behandeling gehad en ik ben zeer tevreden. Dame weet wat ze doet en weet waar ze het over heeft. Ze heeft een vaste klant erbij.Bedankt voor de tips. Ga zo door ❤️
Zineb Idrissi
19:41 16 Sep 21
Zeer tevreden na de eerste behandeling zag je gelijk verschil. Huid is rustiger op naar de 3de behandeling
oirda ahabri
14:33 14 Sep 21
Altijd super fijne en effectieve behandelingen gehad. Nu al bijna een jaar verder en zie een enorm verschil in mn huid. Zeker een aanrader!
Neiva Jamassim
15:02 30 Aug 21
Heerlijke sfeer, ze is heel gezellig en erg klantvriendelijk 😍 ik had een hele onzuivere gezicht, dat is nu niet meer het geval. Zeker een aanrader 💯
Rabia Kilicaslan
16:47 05 Jul 21
Sinds ik naar SYA SKIN CLINIC ga zie ik een heel groot verschil. Ik raad iedereen aan met huidproblemen om bij deze huidtherapeut te komen!! Ze laat je gezicht weer stralen!!
Madalena Carvalho Lopes
10:51 13 May 21
Super goede behandeling gehad!! De ruimte was mooi en netjes. De huidtherapeute weet waar ze het over heeft en is erg professioneel. Door de behandeling en de producten ziet mijn huid er weer stralend uit. Meteen de volgende afspraak gepland voor over 2 weken.
Roumaisae Mahria
16:33 07 May 21
Ik raad iedereen deze kliniek aan! De huidtherapeut denkt met je mee en geeft altijd eerlijk advies over de behandelingen en producten. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi, stralend en gezond uitgezien!
Susan A
18:21 04 May 21
Sumeyra A
18:16 04 May 21
Goede ervaring gehad! Zeker voor herhaling vatbaar
Mucahid Acikgoz
17:54 04 May 21

Hours

Ma tot vr: 9:30 — 18:00
Za: 10:00 — 13:00
Zo: GESLOTEN

Location

Middendreef 273
8233 GT, Lelystad

Contact

0320 84 13 69
06 27 45 11 12
info@syaskinclinic.nl

Een hydrafacial behandeling bij
Sya Skin Clinic

Zoals u ziet doen wij er alles aan bij Sya Skin Clinic om u volledig voor te bereiden op onze behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt in onze kliniek. U kunt met al uw vragen over de hydrafacial behandeling of één van onze andere behandelingen altijd bij ons terecht. Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek om eens kennis te komen maken met onze kliniek en huidtherapeuten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u van harte welkom!

Neem direct contact op!