Site Logotype

Coagulatie

Wist u dat onze huidtherapeuten gespecialiseerd zijn in het verwijderen van goedaardige verheven plekjes op de huid?

Coagulatie

Coagulatie is een behandeling waarbij oneffenheden op de huid, die goedaardig van aard zijn, verwijderd worden. Coagulatie therapie vindt plaats met behulp van een speciaal coagulatie apparaat. Dit apparaatje bestaat uit een naaldje met elektrische geleiding. Zo worden de huidafwijkingen middels hitte verwijderd. De behandeling is eenvoudig uit te voeren en na twee á drie behandelingen bent u vaak al van het probleem af. Onze specialisten op het gebied van coagulatie kunnen u gemakkelijk, veilig en snel helpen om van de verschillende huidafwijkingen af te komen.

Welke huidoneffenheden worden door coagulatie aangepakt?

In een coagulatie behandeling kunnen verschillende huidoneffenheden behandeld worden, zoals:

 • Rode vaatjes
 • Spinnenkopjes
 • Kersenwratjes
 • Steelwratjes
 • Gerstekorreltjes
 • Xanthelasma

Wilt u weten welke huidoneffenheden wij nog meer behandelen of heeft u een andere vraag over coagulatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wat is de oorzaak van het ontstaan van huidafwijkingen?

Er kan geen eenduidige oorzaak gegeven worden van huidoneffenheden. Wel lijkt er een relatie te bestaan met overgewicht en hormoonwisselingen. Ook vinden de oneffenheden vaker plaats naarmate men ouder wordt of wanneer er sprake is van een zwak bindweefsel, spijsverteringsstoornissen, roken, te veel alcohol en hoge bloeddruk.

coagulatie

Wat zijn de voordelen van coagulatie?

Met behulp van coagulatie kunt u goedaardige huidoneffenheden verwijderen zonder een operatie te hoeven ondergaan. Bovendien levert de therapie nog andere voordelen op:

 • Snelle, makkelijke en veilige behandeling
 • Nauwkeurige manier om huidoneffenheden weg te werken
 • Gezonde huid wordt met rust gelaten
 • Geen blaren of littekens bij coagulatie, noch bloedingen
 • Geschikt voor alle huidtypes

De coagulatie behandeling

Voordat er met een coagulatie behandeling gestart kan worden, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Vervolgens wordt een afspraak ingepland voor de behandeling. Met een speciaal coagulatie apparaat kan met grote precisie de plekjes aangestipt worden. Het apparaat bestaat uit een naald dat verhit wordt. De coagulatie zorgt voor verhitting van de eiwitten in de huidafwijking. De eiwitten stollen en op deze manier verdwijnt het plekje. De huidafwijking wordt vervolgens door het lichaam afgestoten, waardoor het verdwijnt. De omliggende huid wordt niet aangestipt en wordt dus niet beschadigd. Alleen de vooraf aangegeven huidplekjes worden aangestipt. Er ontstaat op de behandelde plek een klein korstje dat na enkele dagen eraf valt. De behandeling duurt slechts een half uur tot een uur, afhankelijk van de hoeveelheid plekken die u wilt verwijderen. Meestal is 1 coagulatie behandeling voldoende voor een optimaal resultaat.

Nazorg en resultaat

Wanneer u een coagulatie behandeling heeft ondergaan, dan is het verstandig om minimaal twee dagen uit de felle zon te blijven. Bovendien is het af te raden om in die tijd onder de zonnebank te gaan. Daarnaast dient u een zonnebrand van SPF30 of hoger te gebruiken, wat uiteraard te allen tijde aan te raden is. Bekijk nu ons geschikte assortiment aan zonnebrand via deze link. Ook sporten of de sauna bezoeken is een afrader voor de kwetsbare huid. Wanneer korstjes zich vormen, moet u voorkomen dat u eraan gaat krabben. Dit kan leiden tot littekenvorming en infectiegevaar. Vermijd ook het dragen van schurende kleren en sieraden tot de korstjes genezen zijn.

Doet coagulatie pijn?

Een coagulatie behandeling wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. De één merkt er nauwelijks iets van en de ander ervaart het aanstippen als enigszins vervelend. U voelt de warmte van het coagulatie apparaat en daarnaast is het mogelijk dat u wat kleine speldenprikjes in de huid voelt. Bovendien kan de huid op de behandelde plek direct na de coagulatie therapie iets roder en gevoeliger zijn. Dit zijn normale bijwerkingen.

coagulatie behandeling

Waarom Sya Skin Clinic?

Bij Sya Skin Clinic bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een coagulatie behandeling uitgevoerd door specialisten op dat gebied. Ons team bestaat uitsluitend uit professionals op het gebied van cosmetische en medische behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat u kwaliteit en veiligheid ervaart wanneer u kiest voor Sya Skin Clinic. Onze missie is dan ook het verlenen van een passende huidbehandeling waarbij het gevoel van vertrouwen centraal staat. Wij werken uitsluitend met de meest geavanceerde merken en apparatuur dat er op de markt is. Dus ook ons coagulatie apparaat is zeer geavanceerd en één van de beste van het moment. Wilt u meer weten over welke cosmetische en medische behandelingen wij nog meer uitvoeren? Bekijk dan ons overzicht op deze pagina.

Intakegesprek voor een coagulatie behandeling

Zoals u ziet doen wij er bij Sya Skin Clinic alles aan om u volledig voor te bereiden op onze behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt in onze kliniek. U kunt met al uw vragen over deze coagulatie behandeling of één van onze andere behandelingen altijd bij ons terecht. Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek om eens kennis te komen maken met onze kliniek en huidspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u van harte welkom!

Onze tevreden klanten

Fijne ontvangst, duidelijke uitleg wat betreft mogelijkheden behandeling, gelegenheid tot stellen v vragen.
Rhianne Jongkind
15:42 09 Feb 23
Zeer deskundig persoon die hier werkt. Erg blij mee!
Khadija Abidi
10:45 09 Feb 23
Onlangs mijn andere pigmentvlekken laten laseren. Ben heel tevreden over de behandeling en resultaat. Je bent in veilige handen bij een kundig en professioneel professional, die met je mee denkt en van advies en informatie voorziet.
nafije kadrija
12:59 24 Jan 23
Vakkundig en vriendelijk.
brb
09:17 21 Jan 23
Het voelt altijd als een feestje als ik naar een afspraak bij Sya ga! Ze weet wat ze doet en heeft kennis van de producten en behandelingen die ze geeft. Ze heeft mij enorm geholpen met mijn huid en raad haar zeker aan iedereen aan🫶🏻✨
Greetje Woord
16:27 10 Jan 23
Elke keer super goed geholpen bij SYA SKIN CLINIC. Ze heeft veel verstand van haar vak en ik merk steeds weer vooruitgang. Heel tevreden met de behandelingen en de goede zorgen.
Jessley Lemay
15:43 10 Jan 23
Onlangs pigment vlek laten laseren. Ben heel blij met het eindresultaat, waardoor ik mijn andere pigmenten ook wil aanpakken. Sya Skin Clinic is professioneel en kundig in haar vak en je word gerust gesteld bij spanning.
Fie Kad
10:22 19 Dec 22
Een fijne Deluxe HydraFacial behandeling gehad bij Sumeyra. Zij werkt zeer professioneel en beschikt over veel kennis die ze graag met je deelt. Ik merk al verschil na een behandeling. Ik kan SYA SKIN CLINIC zeker aanraden.
Sara Bentschap Knook
13:01 29 Nov 22
Beste plek in Lelystad! Laser ontharen – grootste aanrader ever. Na drie behandelingen bijna geen haartjes meer te zien! En huidbehandelingen ideale me time😊Erg professioneel, heel lief. Ik kijk uit elk maand om terug te komen!DEFINITELY RECOMMEND!
Klaudia R
10:44 02 Nov 22
Sumerya is een spontane dame en neemt de tijd voor je. Ze bekijkt je huid grondig en komt met een goed en uitgebreid advies welke behandeling het beste bij je huid past! Ze adviseert je goed en is zeer vakkundig. Ze is een gedreven professional met passie voor haar vak. Ik ben heel erg tevreden en kom zeker terug.
F Orhan
20:25 25 Oct 22
Vriendelijk en gepassioneerd. Zeer ervaren. Waarschuwt tijdig als het gaat branden. Ik heb er slechts 2 x geweest, maar is zeker mijn vaste adres. De lijn waarmee ze werkt, gebruik ik ook thuis. Een aanrader
Denice Jodha
13:36 25 Oct 22
Heidi
13:02 04 Oct 22
Ik ben behandeld voor adertjes in mijn gezicht en wat een resultaat!! Daarna nog wat gezicht behandelingen en ben meer dan zeer tevreden. Er word duidelijk uitgelegd en tijd voor je genomen. Gewoon echt top👍🏼
Daniel Tak
13:24 24 Aug 22
Hele fijne huidtherapeut. Kijkt goed naar het probleem om vervolgens samen te bespreken wat de beste opties zijn!
Gabriella Salazar
10:21 02 Aug 22
Outstanding experience from the first appointment to being discharged . Very professional , friendly and fantastic outcome .
Valeria Tarpan
11:24 11 Jul 22
Ik ben zeer zeker tevreden over SYA skin . De behandelingen die ik hebt gedaan bij haar zijn goed ik zie zeker verandering in me gezicht ze is vriendelijk werk goed netjes en het is schoon. Top service. Sinds kort begonnen met laseren ! Everthing is top ! Zeker een aanrader mensen
Zeynep Sayan
12:52 01 Jul 22
Sinds vorig jaar november ben ik nieuw bij SYA SKIN CLINIC. Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden en zie ik daadwerkelijk resultaat. Bij SYA SKIN CLINIC ben ik nog bezig met de behandelingen: laseren gezicht, oksels en bikinilijn en na elke behandeling zie ik een heel mooi resultaat.Afgelopen jaar had ik veel last van irritatie plekken rondom mijn kin. Ik heb recentelijk een gezichtsbehandeling gedaan en het is na 1 behandeling al zo goed als weg. Bij SYA SKIN CLINIC ervaar ik een veilig en betrouwbaar gevoel, waardoor ik er met plezier heen ga.Het contact onderling is heel gemoedelijk en het fijne is dat deze vriendelijke dame altijd mee denkt en ruim advies geeft. Tijdens een vervolgafspraak wordt er altijd gevraagd hoe het in de tussentijd is verlopen en wordt er advies gegeven om beter resultaat te zien.Deze dame werkt hygiënisch en professioneel en daarom raad ik haar zeker aan ♥️
J.
22:18 30 Jun 22
De specialist is een hele vriendelijke dame die passie uitstraalt voor haar werk. Ze kijkt goed naar wat de huid nodig heeft en past de behandelingen en thuisproducten daar goed op aan. Ook vind ik het merk waar mee gewerkt wordt echt top. Ik ben super tevreden!!
Sangieta
07:24 10 Jun 22
Wát een specialist. Geloof mij, ik ben jaren lang overal en nergens heen geweest voor mijn acne huid (+ littekens), ik heb honderden euro’s uitgeven aan behandelingen en producten en niks mocht baten. Totdat ik via een vriendin terecht kwam bij SYA Skin Clinic, wat een topper. Eerst was ik sceptisch, (want als zoveel geld uitgegeven aan teleurstellingen bij andere klinieken/salons) maar toch gaf ik haar de voordeel van de twijfel na resultaten gezien te hebben van de vriendin, dit zou mijn laatste optie zijn. Ik heb er bijna geen woorden voor. Ze is duidelijk heel gespecialiseerd en gepassioneerd in haar vak, dat merk je aan alles. Mijn huid is na een paar behandelingen al als nieuw, en elke keer weer zie en voel je duidelijk verschil, al na je 1e behandeling. De producten die ze aanraad zijn ook fijn in thuis gebruik. Ook denkt ze graag met je mee als er iets is. Ik ga noooit meer onzeker de deur uit, en geen teleurstelling meer als ik in de spiegel kijk. Echt, dankjewel! 🥺
Quinty van Duijn
12:43 01 Jun 22
Bij Sya Skin Clinic wordt je professioneel en enthousiast geholpen door een eerlijke, betrouwbare en zeer ervaren vakvrouw.Je voelt je welkom in haar praktijk en ze denkt goed met je mee. Ik ben zelf voor de behandeling van mesotherapie geweest en ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Ramin Taghat
19:16 25 May 22
Gette Jozefzoon
12:07 20 Apr 22
Er wordt goed geluisterd en meegedacht over een juiste behandeling. Resultaten zijn super en de behandeling is zeer fijn.
Yolanda
08:49 20 Apr 22
Goed geregeld!
Yusuf Eroglu
14:33 05 Apr 22
great contact and treatment effects. I am very happy I had acne problems and scars on my face but now my skin looks much better. I heartily recommend it
Agnieszka Ambryszewska
14:13 05 Mar 22
professionele behandelingenSchoone werkplekVriendelijk VerwelkomtPerfecte specialist
RBPowerZ
14:21 19 Feb 22
Zeer deskundig en professioneel. Goede behandelingen gehad en fantastisch resultaat. Sterke aanrader!
Rash Mokiem
22:21 17 Feb 22
Mijn ervaring met deze zeer ambitieuze specialist heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hier mag je uitgaan van kwaliteit! Persoonlijk advies en oprechte interesse om jou doel te behalen! Thank you for your work so far!
E Brera
09:46 04 Jan 22
Super goede behandelingen, ook voor de donkere huid!
Sharissa Devis
12:33 31 Dec 21
Super vriendelijke dame, duidelijke uitleg gekregen over de behandeling en behandelplan. Professionele kliniek en de locatie is goed bereikbaar. Uitstekende ervaring, kom zeker terug naar hier!
Rum Y
12:00 20 Dec 21
Missz Unknwn
12:22 08 Dec 21
Paar weken langs geweest voor een intake en een behandelplan opgesteld. Afgelopen week mijn 2de behandeling (een diepte reiniging en laser behandeling) ondergaan. Ik ben erg tevreden over de afgelopen 2 behandelingen en ik verheug mij erg op de volgende afspraken. Erg vriendelijk, hygiënisch, denkt met je mee !
Isabelle Geraets
21:08 25 Nov 21
Professionele huidtherapeut die duidelijk weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Aanwinst voor Lelystad, ga zo door!
Rubina Koster
10:49 06 Nov 21
Ik heb vandaag een behandeling gehad en ik ben zeer tevreden. Dame weet wat ze doet en weet waar ze het over heeft. Ze heeft een vaste klant erbij.Bedankt voor de tips. Ga zo door ❤️
Zineb Idrissi
19:41 16 Sep 21
Zeer tevreden na de eerste behandeling zag je gelijk verschil. Huid is rustiger op naar de 3de behandeling
oirda ahabri
14:33 14 Sep 21
Altijd super fijne en effectieve behandelingen gehad. Nu al bijna een jaar verder en zie een enorm verschil in mn huid. Zeker een aanrader!
Neiva Jamassim
15:02 30 Aug 21
Heerlijke sfeer, ze is heel gezellig en erg klantvriendelijk 😍 ik had een hele onzuivere gezicht, dat is nu niet meer het geval. Zeker een aanrader 💯
Rabia Kilicaslan
16:47 05 Jul 21
Sinds ik naar SYA SKIN CLINIC ga zie ik een heel groot verschil. Ik raad iedereen aan met huidproblemen om bij deze huidtherapeut te komen!! Ze laat je gezicht weer stralen!!
Madalena Carvalho Lopes
10:51 13 May 21
Super goede behandeling gehad!! De ruimte was mooi en netjes. De huidtherapeute weet waar ze het over heeft en is erg professioneel. Door de behandeling en de producten ziet mijn huid er weer stralend uit. Meteen de volgende afspraak gepland voor over 2 weken.
Roumaisae Mahria
16:33 07 May 21
Ik raad iedereen deze kliniek aan! De huidtherapeut denkt met je mee en geeft altijd eerlijk advies over de behandelingen en producten. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi, stralend en gezond uitgezien!
Susan A
18:21 04 May 21
Sumeyra A
18:16 04 May 21
Goede ervaring gehad! Zeker voor herhaling vatbaar
Mucahid Acikgoz
17:54 04 May 21