Site Logotype

Coagulatie

Onze specialisten op het gebied van coagulatie kunnen u gemakkelijk, veilig en snel helpen om van verschillende huidproblemen af te komen. Door middel van een speciaal apparaat worden de plekjes op uw huid verhit en daarmee direct verwijderd. Na het verhitten ontstaat er direct een klein korstje op de huid. Al na enkele dagen vallen de korstjes vanzelf van uw huid af en is de plek volledig genezen. De huidplekjes of bultjes zijn dan verdwenen en u ziet niets meer van de coagulatie behandeling die u heeft ondergaan. Wij van Sya Skin Clinic hebben jarenlange ervaring op het gebied van coagulatie therapie. Maar ook voor talloze andere behandelingen voor huidproblemen kunt u bij ons terecht, zoals bijvoorbeeld acne, carboxy en cosmelan. Sya Skin Clinic voert cosmetische en medische behandelingen uit. Al deze behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door professionals. Onze huidtherapeuten zijn gediplomeerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH). Ook vallen zij allen onder de kwaliteitswet BIG en zijn ze geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Door onze huidspecialisten op deze manier te selecteren kunnen wij uw veiligheid garanderen en kunt u vertrouwen hebben in onze behandelingen. Al onze specialisten op het gebied van coagulatie zijn dan ook echte professionals die hun vak verstaan. Zij weten wat ze doen en u kunt met een gerust hart de coagulatie therapie aan hen overlaten. Wilt u een coagulatie behandeling door Sya Skin Clinic laten uitvoeren? Of heeft u nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Coagulatie therapie

Als u last heeft van verheven plekjes op de huid, dan kunnen wij u door middel van coagulatie therapie daarvan verlossen. Coagulatie is een veilige manier om goedaardige bultjes en huidplekjes te verwijderen. Het is een zeer doeltreffende manier en is bewezen effectief. Het coagulatie apparaat waarmee de behandeling wordt uitgevoerd haalt alleen de plekjes en bultjes weg, zonder de gezonde omliggende huid te beschadigen. Heeft u veel last van zulke plekjes? Dan is het aan te raden deze weg te laten halen voor middel van coagulatie therapie. Onder goedaardige verheven plekjes worden onder andere gerstekorrel (millia), ouderdomswratten, kersenwratjes (angiomen)  en kleine donkere verhevenheden bij de donkere huid (papulosa nigra) bedoeld. Bij Sya Skin Clinic kunnen wij deze plekken vaak al naar één enkele behandeling volledig laten verdwijnen. Een steelwratje, ook wel bekend als fibromen, kunnen onze huidtherapeuten ook gemakkelijk verwijderen door midden van coagulatie. Fibromen zijn goedaardige kleine verheven plekjes op de huid. Alhoewel de oorzaak niet bekend is, lijkt er enige relatie te bestaan met overgewicht en hormoonwisselingen, bijvoorbeeld tijdens de menopauze. Om zulke plekjes te verwijderen hoeft u dus geen chirurgische ingreep te ondergaan, waarbij er een grote kans is op het ontstaan van littekens. Coagulatie therapie is een snelle en veilige manier om van uw huidproblemen af te komen, zonder kans op littekens of andere gevolgen. Onze specialisten leggen u hier graag meer over uit.

Coagulatie apparaat

Een coagulatie behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal coagulatie apparaat. Dit apparaat is hier speciaal voor ontwikkeld en kan met grote precisie de plekjes aanstippen en daarmee verwijderen. Dit alles zonder de omliggende huid te beschadigen. Het coagulatie apparaat heeft aan het uiteinde een puntje waar elektrische warmte zich ontwikkeld. Dit alles op een zeer veilige manier uiteraard. Met het puntje van het coagulatie apparaat worden de verheven huidplekjes aangestipt. Dit is direct effectief en na het aanstippen ontstaat er onmiddellijk een klein korstje op de plek. Na enkele dagen valt dit korstje er weer vanaf en is de plek verdwenen. De behandeling duurt slechts enkele minuten, voorbehouden de hoeveelheid plekken die u wilt verwijderen, en hoeft in de meeste gevallen maar één keer gedaan te worden om van alle verheven plekjes verlost te zijn. Coagulatie therapie wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Sommigen merken nauwelijks iets en de ander ervaart het aanstippen als enigszins vervelend. U voelt de warmte van het coagulatie apparaat en daarnaast is het mogelijk dat u wat kleine prikkende schokjes voelt bij aanraking. Echter als pijnlijk wordt het nooit ervaren.

Een coagulatie behandeling bij Sya Skin Clinic

Bij Sya Skin Clinic bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een coagulatie behandeling uitgevoerd door specialisten op dat gebied. Ons team bestaat uitsluitend uit professionals op het gebied van cosmetische en medische behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat u kwaliteit en veiligheid ervaart wanneer u kiest voor Sya Skin Clinic. Onze missie is dan ook het verlenen van een passende huidbehandeling waarbij het gevoel van vertrouwen centraal staat. Wij werken uitsluitend met de meest geavanceerde merken en apparatuur dat er op de markt is. Dus ook ons coagulatie apparaat is zeer geavanceerd en één van de beste van het moment. Heeft u vragen over ons coagulatie apparaat dat wij gebruiken of over de behandeling zelf? U mag altijd vrijblijvend contact opnemen met al uw vragen. Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen over onze behandelingen, apparatuur of wilt u een afspraak maken? U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.